Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mrta

Pierwszy Nocnik

Polecane posty

Gość mrta

Kochane prosze poradcie jaki nocnik mam wybrac. - zwykły ( jakiej firmy) - grajacy ( jakiej firmy - fajne sa fisher price ale czy rzeczywiscie taki nocnik z bajerami zacheca, pomaga?) Pomóżcie. Pozdrawiam

Gość ja mam123
moja córcia ma z fischer price ŻABKĘ zwykły ale ma ciekawy kształt polecam

Gość mrta
tez go brałam pod uwage

Gość mrta
od kiedy w ogóle zaczynac sadzac?? Mały ma 13 miesiecy.... wie co to eeeee

Gość ja bym odradziła
ja mam normalny grający za 26 zl i mała bez problemu robi . 13 miesiecy to za wczas jeśli chce mozesz mu pokazac o co chodzi w nim itp....moja córe uczłam od 15 miesiecy ale było za wczas..sama drosła i w wieku 20 miesiecy zaczeła wołać ze chce na nocnik

Gość ja mam 123
zawsze mozesz próbowac już teraz oswajac z nocnikiem ale na efekty raczej bym nie liczyła dzieci dopiero w granicach 2 lat rozumieją choć zdarza sie tez 1,5 rocznym dzieciom zrobić na nocnik swiadomie u mnie córcia barzdo póxno 2,5 roku miała ale na nocnik siadała (ja ja sadzałam) już od 10 m-ca

Gość ja mam 123
dokończe...siadała ale potem było roznie z tym dlatego bez pieluchy nie było mowy aby chodziła wiec zależy co kto rozumie przez "nocnikowanie" dla mnie jest ono wtedy jak DZIECKO SAMO ZAWOŁA NA NOCNIK

Gość myszulaaaaa
mój szkrabek(16m-cy) ma zwykły,żółty nocnik TEGA za chyba 12 zł załatwia się na nocnik(i siku i kupe) juz ponad 3 m-ce i ani razu nie przytrafiła sie mu "wpadka" papmpersa zakładam mu tylko wówczas jak idziemy/jedziemy na zakupy oraz na noc

Gość mamama27
ja mam takiego pieska za 9 zł z allegro - jest fajny bo sadzam roczniaka i jest odpowiedniej wielkości dla niego - i nie wiem w czym problem oswoić roczniaka i sadzać choćby raz dziennie - potem unika się awantur i uciekania z nocnika - kup jaki chcesz ale ja ci radze grający - raz że dziecko jest dumne i ma frajde a dwa że wiesz kiedy zrobiło sii bo ciężko sprawdzić w inny sposób a małe dziecko nie powie jeszcze

niektóre dzieci boją się grających,u Nas tak nie było,ale nie polecam,bo syn kojarzył go z zabawką.Wyrwaliśmy pozytywkę i dopiero się zainteresował nocnikiem tak jak powinien ;) ja mam z postaciami z bajki niebieski (disney) ale nawet taki za 10zł będzie dobry ;)