Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przed rostaniem

to chyba koniec, pomóżcie mi przetrwać...

Polecane posty

Gość przed rostaniem

Pokłóciłam się z facetem. Po niecałych 4 latach razem jesteśmy na etapie rozstania. Cały związek on był górą, ja się podporządkowałam, nigdy nie rozmawialiśmy otwarcie o swoich uczuciach, problemach. NIGDY. Mało się kłóciliśmy, bo jestem bardzo wrażliwa i zawsze starałam sie załagodzić sytuację i uznać, że nic się nie stało. Ja w sumie nie wiem jakim cudem ten związek funkcjonował. Od kilku miesięcy czułam że to nie to. Teraz się postawiłam, pierwszy raz od 4 lat powiedziałam co myślę, dałam mu czas na zastanowienie, na zmianę podejścia. Prawdopodobnie równa się to z zakończeniem związku. On zaatakował zamiast spróbować mnie zrozumieć. Jest mi cholernie ciężko, że znów zachował się tak jak zawsze, że zamiast walczyć - atakuje. Nie mogę się poddać, nie mogę...

Gość mar chewka
kopnij go w dupe! wezwij policje! jest tylu fajnych facetów z dobrym sercem..

Gość przed rostaniem
wiem, że jest ich wielu... ale po tylu latach wspólnego życia ciężko jest myśleć, że za dzien, dwa znów wzejdzie słońce.

Gość prac ująca...
nie walcz o ten uklad, bo zwiazek to to nie jest.Niech idzie w diably a Ty kiedys poznasz kogos kto zasluguje, zeby byc z kobieta..🖐️

Gość lampka wina razy dwa
kolejny fiut

Niestety taka jest kolejność rzeczy , że najpierw trzeba się posmucić , czyli swoje "odchorować" żeby wzeszło słońce. Tylko czas leczy rany albo następna osoba , na której zacznie zależeć. Postaraj się zorganizowac sobie czas w taki sposób aby mieć jak najwięcej zajęć , spotkań z przyjaciółmi a najmniej czasu na rozmyślanie.

Gość pnrfnrfndrndn
Prawdopodobnie nie jest stworzony do bycia w zwiazku. pewnie teraz na pocieszenie podrywa kolejna dziewczynke na czacie ;) A ciebie ma w powazaniu. Ciebie nie musi rozumiec wystarczy ze rozumie swoje kolezanki z "problemami". Kobieto otworz oczy.