Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Perwersja

Słodka18nastko udowadniam

Polecane posty

Byłaś o doktorre jakiegoś? Ja to kiedyś kompletnie zaniemówiłam i potem mnie prądem razili. 😭

Dzwoniłam. Sympatyczna Pani w rejestracji umówiła mnie na pon. Do tego czasu sama się wylecze :O głupia pinda..trzeba umierać chyba żeby dostać się tego samego dnia :-D

To nie gadaj nitz, bo beje źle. :classic_cool: Za daleko mieszkasz bo bym się z Tobą antybiotykiem podzieliła, bo ja mam za dużo. :classic_cool: Nie zamierzam dwa tygodnie się męczyć. 😡

No co Ty. 2godz jazdy pociągiem :-D wzięłam duomox dzisiaj. Wiem że to ryzykowne samemu się leczyć, ale z racji tego że jestem alergikiem i tylko tym mogą mnie leczyć, jestem sama sobie Dr Quinn :classic_cool:

A augmentin to nie ten sam skład? Jakby Ci zabrakło to mąż będzie jechał w twym kierunku całkiem niedługo. :classic_cool: :D Lecę! 🖐️

Gość eneduerike123
perwersjo, ale ty nie lepsza, dalas po miesiacu :)

Gość Perw zapracowana
Pomarańczowa tępaczko jakie to ma znaczenie? To nie chodzi o to czy nastka dała po roku czy po dwu tylko o to, że się plącze w zeznaniach. Chciała, żebym jej udowodniła to udowadniam. 🖐️

Gość Perw zapracowana
*dwóch :o

Gość to już koniec świata
taka zakłamana, zdradziecka qrwa, perwersja, która przyprawiła mężowi poroże wysokości tyrolskiego świerka, zarzuca komuś nieprawdomówność.