Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wergnerr

Co mają w sobie faceci, którzy są oblegani przez kobiety?

Polecane posty

Gość wergnerr

No nie rozumiem.. Stoi taki i dwie go całują.... no niby co on mAA??!?!

Gość WPT1313
Nie zadawaj takich naiwnych pytań. Choćby ci ktoś referat cały tu napisał to nie jesteś w stanie nic ze sobą zrobić.

Gość Ligor
Może zdradzisz duchu nam tę tajemnicę , co takie go robisz że masz takie powodzenie na kafe?

hahahahaha jak przenieśiesz trochę realu tutaj,tak samo będziesz miał.Bądz ujmujacy i szarmancki do kobiet.Reszte wykładu robić:P:D

Niewykształceni ludzie mówią na to "to coś". Trudno powiedzieć, niektórzy mają urodę, inni pieniądze, inni świetny charakter. Tak tak, charakter. I nie mam tu na myśli "czuły, opiekuńczy" itd. tylko męski i zdecydowany.

Gość mentaI cut
"Co mają w sobie faceci, którzy są oblegani przez kobiety?" męskość

Gość Ma to coś...
...feromony w sprayu, kupione za parę stówek w internecie :)

Gość Ligor
He he ale moje rówieśnice (ok 20 lat) wola łobuzów niż szarmanckich mężczyzn :)

Gość kolo 20 lat to sa jakies
gowniary 🖐️ a nie kobiety

To wybieraj takie,które Tobie sie podobają.A zrób coś nieoczekiwanego coś co nikt dziś tego nie czyni.Zdegradujesz ich natychmiast tych co mają powodzenie.

tiaaaaaaaaaa uwazaj spotykasz dziewczę hoże i już charakter Twój poznaje.Przecież musi to być iskra między nimi.Charakter jest znacznie pózniej poznawany!!!

Gość skgkrfjskdlak
duchu mitomanie i bajkopisarzu wypowiadasz sie w temacie o którym nie masz zielonego pojęcia bo i skąd? Więc zamilcz

Gość Ligor
skgkrfjskdlak To Ty lepiej zamilcz, to jest mistrz podrywania kobiet. Obserwuję go czasem na kafe i widzę z jaka łatwością wdaje się w rozmowy z kobietami, łatwo dostaje od nich maile czy gg. Co jakiś czas powstają o nim tęskne topiki, na których laski wyznają mu miłość i to młode laski. Kuźwa Ja nigdy nie wiem o czym mam rozmawiać z dziewczyną, tak jakoś jest sztywno :o

Ale to jak na dloni widac czy koles ma cos takiego charyzmatycznego w sobie, jest zdecydowany, ma gadane i zaden tekst o nim z ust otaczajacych go ludzi nie jest w stanie podkopac wiary w samego siebie. Osobiscie takich znam i sam nawet jako chlop to widze ze faktycznie sa tacy "inni"niz 90 % reszty zjebow. I nei wazne ile maja wzrostu i jaka maja twarz ani czy maja nadwage, kobiety sie takich trzymaja krotko. Nie znacie takich typow ? takich dynamicznych, wiecznie pewnych siebie? ja znam kilku i kazdy z nich ma laske.

Gość skgkrfjskdlak
jego życie to net, tu wykreował sie na wielkiego mena tyle że w realnym życiu facet jest nikim. prawdopodobnie to łysy grubasek o wzroście 1,70... jaki normalny facet mający powodzenie u kobiet siedzi dziennie kilkanaście godzin w necie? Tych jego setek nicków nawet nie chce mi sie komentować ...

Lucy nie przesadzaj z tą bazą materialna bo tutaj poznawałem kobiety,gdzie nigdy nie sugerowałem spotkania.A jednak mam z nimi kontakt mailowy czy na GG

skgkrfjskdlak-- dzieciaczku jak chodziłem na prywatki dziś domówki Ty jeszcze nie byłes w planowaniu.Więc nie mów mi tu ,ze siedzę godzinami.Net i sam komp poznałem 3 lata wstecz i nie miałem zielonego pojecia wcześniej.

Gość pozytywna energia ; )
trzeba tryskać pozytywną energia ...najlepiej cały czas wtedy będziesz magnesem na kobiety...wiem po sobie powodzenie miałem największe wtedy gdy byłem odprężony , naturalny ( nie myslałem co mówić po prostu żyłem tą chwilą). Co ciekawe to np w chwili poznania swojej dziewczyny byłem świeżo po seksie z inną ( jakiś tydzień) oraz wiodło mi się w życiu = tryskałem dobrą energią i to ją też zwabiło .. raz miałem tak ,że polazłem na balety i załapałem mega dola to nawet najbrzydszy paszczór przechodził koło mnie bokiem ..co najwyżej jakiś wystraszonych chłystek poprosił mnie o ognia ..a jak bylem zadowolony z życia pewny siebie to normalnie podchodziłem do najładniejszych kobiet na sali (wypite max 1 piwo lub nic ) tak na luzie normalnie gadałem i one normalnie reagowały i były zainteresowane wspólnym spędzeniem czasu na imprezie. Cały myk polega na utrzymaniu przez długi czas takiego stany boskiej energii...co jest b.trudne

Gość pozytywna energia ; )
Dojrzałość polega między innymi na tym, że przestajemy czekać na cudzą akceptację naszego postępowania i odczuwać lęk przed czyimiś sądami. ..i to sie wszystko właśnie z tym wiąże ...pewność siebie od tak po prostu ,a nie sądy innych , większosc takich pewnych siebie miało super rodziców ,a tacy pewni siebie sami z siebie od dzieciaka to już wybitne jednostki.

Pracowałem w ówczesnej Czechosłowacji.Będąc w Pradze(język czeski opanowałem w mowie i piśmie w 3 miesiace) w kawiarni zauważam 3 siedzące ładne dziewczyny.Podchodzę i pytam czy wolno się dosiąść.I popłynęło.2 z nich zorientowały sie że po jakimś czasie i opuściły stolik. Z ta dziewczyna chodziłem pól roku studiowała psychologie.Miałem 20 lat.Ona 22.I powiesz mi,ze co nie można poznać nawet za granicą kobiety??

Gość skgkrfjskdlak
A nie mówiłem że bajkopisarz:D

W kraju obojętnie jaka sytuacja była czy w pociagu tramwaju czy autobusie lub na zabawie,te co chciałem poznawałem.Były też i porazki.Nie zrażałem się tym i swobodnie nadal sie zachowywałem.