Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sprzedajecie chyyba

jaki odzyskany procent ceny was satysfakcjomuje w sprzedazy ubran

Polecane posty

Gość sprzedajecie chyyba

.

Gość htrcyht
40 % za stan BDB

Gość ja to bym chciała zarobic na u
i jestem zła gdy jest inaczej

Gość malinka dziewczynka
70% gdy ubranka są jak nowe 50% gdy są normalne ślady używania i prania szmat nie sprzedaję

Gość malinka dziewczynka
a czasami uda się nawet za 150% sprzedać używany ciuch Wtedy to dopiero euforia :P

malinka dziewczynka ZA SPRANE CHCCESZ ODZYSKAĆ 50% szczerze to jest to śmieszne,bo gdybym sprzedawała np.bluzę z H&M spraną i chciałabym połowę ceny to po 1 bym nie sprzedała Czasami oglądam na all...jak schodzą ubrania,ludzie chcą kupić jak najtaniej.Podam przykład zastanawiałam się za ile wystawić nowy dres pumy od synka,śledziłam aukcje z nowymi dresami i aukcje kończyły się na 40-50zł ja swój kupiłam za 129zł i powiem,że ciężko jest odzyskać jakąś tam kwotę,bo każdy myśli że używane nie koniecznie są po 1 dziecku,może nawet z ciucholandu :P w niektórych są tylko i wyłącznie oryginalne i za grosze... Ja sprzedałam ostatnio ubrania po synku z mniejszych rozm za jakieś 600zł dajac za nie ponad 1000zł

Gość kinder niespodziana
saleminka to i tak ci sie oplacilo. A swoja droga nie wiem kto kupuje te badziewiaste dresiki puma i adidas :D

kinder o gustach sie nie dyskutuje. To ze tobie to się nie podoba to tylko i wyłącznie twoja sprawa. nikt cie nie namawia do kupna

Gość kinder niespodziana
oooo odezwala sie wielbicielka pumy. Bardzo przepraszam, nie chcialam urazic, to tylko taka moja cicha refleksja :D

wielbicielką pumy nie jestem, wole bardziej dziewczęce ubranka, ale mam w nosie to co zakładają swoim dzieciom inne mamy i nikt mi nie dał prawa by nazywać ten ubiór badziewnym.

opinie można wyrazić w kulturalny sposób. Jak widać słowo kultura jest tobie obce

Gość malinka dziewczynka
Ja nie napisałam SPRANE , tylko: NOSZĄCE ŚLADY UŻYTKOWANIA I PRANIA - czyli: dziecko ubrało kilka razy daną rzecz i była np. 5 razy wyprana.

Nie uwazam, aby okreslenie "badziewne" swiadczylo o braku kultury. Uwazam, ze to slowo doskonale odzwierciedla wyglad tych dresow.