Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pech Pechstein

Urodzony pod pechową gwiazdą- full niedoskonałosci ma po co żyć

Polecane posty

Gość Pech Pechstein

Urodzony i wychowany w patologicznym domu. Lat 29, wykształcenie wyższe niepełne ( tylko absolutorium)bezrobotny 1. Wada zgryzu 2. Wada wymowy ( problemy z "R") 3. Wysokie czoło i duże zakola ( za jakieś 2-3 bede prawie łysy) 4. Brzydkie stopy ( palce u stóp) 5. Niski stopień atrakcyjności 6. Nieśmiałość i małomówność 7. Opalam się na czerwowo 8. Szybko się pocę 9. problemy ze zdrowiem ( stawy ) nie raz sie zastanawiam, na cholere ja tu jestem na tym świecie? Czy mając tyle wad wychodzilibyscie z domu? do pracy? na randki? Czy to ma sens?

Eee, to wszystko? Full niedoskonałości? Nie rozśmieszaj mnie, a nie mam siły na pocieszanie Cię. Śmiem twierdzić, że większość ludzi wymieniło by tyle samo albo więcej wad i to większego kalibru

1. Do naprawy 2. Do naprawy 3. Ogól się na 3 mm 4. Nie widać 5. Ogólnik. Dodałeś to żeby było więcej. 6. Do naprawy 7. To się nie opalaj. 8. Do naprawy 9. Zależy jakie problemy

Gość Pech Pechstein
Ludziska co z wami ? nie widzicie problemu? Mam masę wad i sobie z nimi nie radze a wy mi tu takie rzeczy? No dobra spojrze na siebie inaczej jeśli ktoś mnie przebije w liczbie wad i niedoskonałosci, tylko szczerze. sTART

Powiem tak, u mnie jest dyskwalifikacja za punkt 4, ale są dziewczyny które nie zwracają na stopy uwagi :) Poza tym reszta punktów to jak wyżej napisał Brovar do naprawy ;)

widziałeś kiedyś ludzkie nieszczęście?jak zobaczysz, to przeczytaj swój tekst i puknij się w łeb!jakbyś byłśmiertelnie chory lub nie miał co do gara włożyś to bym Cię zrozumiała!

Gość Pech Pechstein
a problemy zdrowotne, które od 3 lat nie pozwalają mi podjąć pracy a lekarze rozkładają ręce, to tez byś zaakaceptowała?