Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nastka30

libido

Polecane posty

Gość nastka30

Mam mały "wielki" problem,po tabletkach anty moje libido wynosi -50%,tabletek nie mogę odstawić,dodatkowo na podniesienie libido tez nie moge sobie zaserwowac,jest jakaś kobitka która ma inne sposoby na uratowanie tego problemu? Myślałam o jakims żelu stymulującym,stosowała go któraś i może jakiś dobry polecic?

Gość nastka30
naprawde nie ma nikogo kto byłby w temacie? wszyscy mają takie zajebiste libido?

Gość nastka30
e-raczej nie,facet ok tylko mnie cos ostatnio pod górke

Gość młody27
Odstawić nie możesz więc lekarz zalecił branie. Trudna sprawa, moja małżonka również brała tabletki przez długi czas a jej libido spadło prawie do 0. Raz na miesiąc to o wiele za mało dla mnie. Trzeba było jednak jakoś przetrwać. Pytanie brzmi czy Twój facet zaczyna na to narzekać. Jeśli tak to zacznij lepiej działać bo facet sfrustrowany sexualnie ma różne pomysły. Pamiętaj, że ręczna robota dla faceta w związku to tylko lek objawowy i nie starczy na długo. dobrym pomysłem jest porozmawianie z facetem i dogadaniem się z nim że kiedy ma ochotę na sex to robisz mu mega loda. Jest to o wiele lepsze wyjście niż odwracanie się tyłkiem w łóżku do napalonego faceta.

Gość anexxis
na loda też trzeba miec ochotę matole:/ mega loda kup sobie w cukierni , mężczyzno puchu marny

Gość mam ten sam problem 31**
MAM TO SAMO Z TYM ZE LIBIDO SPADŁO PRAIWE DO 0 CIESZ SIE ZE MASZ 50 :-) ja tez jestem skazana na tabletki tez bym sie dowiedziala co moze pomoc juz sama kiedys zalozylam tutaj taki temat ale nikt nie pomogł :-(

Gość młody27
Osoba zakładająca temat pyta co robić więc odpowiadam. Kto nie był w takiej sytuacji nie wie że przez brak sexu związek może się rozpaść. Co lepsze? Stracić faceta bo znalazł sex gdzie indziej czy trochę się poświęcić?

Gość młody27
Niestety mało jaki związek potrafi to przetrwać. Brak sexu dla faceta nie zawsze jest akceptowalny i nie mówię tu o sobie tylko.

Gość młody27
Do "anexxis" I tu właśnie widzimy jak może rozpaść się związek. Facet ma ochotę i proponuje choćby sex oralny a kobieta mu tak odpowiada. Jak myślisz ile takich odpowiedzi facet wytrzyma?

Gość anexxis
a wiesz co młody mój mąż np nie uznaje seksu oralnego na kobiecie, tzn brzydzi sie minetki i myślisz, że zrobiłabym mu loda ? NIE a jesli nawet uprawialibysmy seks oralny, to uwierz mi, że jak nie mam ochoty na seks to tym bardziej na robienie loda. Męźczyzni maja jakies chore wyobrażenie o seksie, bo Wam się zawsze chce, zawsze możecie itd

Gość anexxis
Odp. na Twoje pytanie Lepiej się rozstać niż zmuszać i poświęcać. Dla mnie to byłby już szczyt poniżenia, nie mieć ochoty na bzykanko a w zamian klękać i otwierać buziaka na loda . Mój związek jest na prostej drodze do rozwodu, wiec nie musisz mnie przekonywać

Gość młody27
Brawo! po 15 latach udanego i szczęliwego związku okazuje się że kobieta musi brać tabletki i libido spada. Nie ma ochoty na sex a facet popada w frustrację. No tak! Najlepiej od razu się rozstac nić troche postarać. Gratuluję pomyslowości. Nic dziwnego że społeczeństwo się nam starzeje.

Gość anexxis
Nie, lepiej gnębić ją psychicznie, bo to jej problem że ma zerowe libido i jej problem jak w takim razie wynagrodzić Tobie brak seksu. Twoje myślenie jest porażające.Gratuluje niemniej partnerki, bo masz wyjątkowo wyrozumiałą. To tak jakby nie mieć ochoty na jedzenie ale mimo wszystko wciskać na siłę , bo ktoś kto nas częstuje może się obrazić.Uwierz mi, że po pewnym czasie chce się zygać :P

ja przez prawie 4 lata miałem prawie zero sexu bo zona nie miewała ochoty a rozmowy kończyły się "nie mam ochoty i nie umiem ci powiedzieć dlaczego" generalnie tematu unikała ... cały ten czas musiałem radzić sobie sam, wspomagając netem ... teraz wszystko się zmieniło... net odstawiłem - choć ona nie ufa i jest o to zazdrosna - ale libido wróciło i to tak ze chyba ja zacznę się wymawiać migrenami :) Jeżeli zależy nam na drugiej osobie to z jednej strony nie można jej do niczego zmuszać (zresztą jaka satysfakcja z "wymuszonego" seksu) z drugiej musi coś ludzi łączyć poza sexem aby takie okresy przetrzymać ...

Gość MezatKa82
Zonaty bardzo mi sie podoba Twoja wypowiedz... Gratuluje szacunKu do zony. to jest bezcenne!!! Oby takich mezczyzn bylo wiecej:))) pozdrawiam

Gość MezatKa82
Aha zapomnialam dodac, ze jesli ktoras z kobiet cierpi na duzy spadek libido sa bardzo dobre tabletKi, traktowane jako suplement diety. Nazywaja sie "Sesntra", dostac je mozna w sex shopie lub w internecie...np allegro, jest tez zel o tej samej nazwie do smarowanie jakos 15 min przed stosunkiem.....szczerze to rewelacja....a co do tabletek....po nich mialam ochote codziennie:))))) nawet po kilka razy...jedyny minus ze sa dosc drogie!!!!!

.... pozdrawiam również mężatkę :) ... sorry że ze środków polecanych nie skorzystam bo pewnie by mnie wykończyła :) ale może innym się przyda

Gość andrej555
Myśmy z dziewczyną kilka tygodni temu kupili sobie tabletki od Erotine – www.erotine.pl . Jest wersja dla niego i dla niej. Ogólnie jesteśmy zadowoleni, powiem szczerze, że jakość seksu bardzo się poprawiła..jest dłużej, no i intensywniej ;>

Gość gość
Ja w tym wątku nie widzę pytania czy sie zmuszać do seksu zeby zadowolić męża tylko kobieta pyta co zrobic aby zwiekszyć swoje libido Myśle ze żadna kobieta nie chce tylko rozkładać nóg ze strachu przed rozpadem związku My byśmy chciały zeby nam sie chciało i wtedy obie strony zadowolone Napiszcie dziewczyny wiecej o tych tabletkach bo niestety mało z nas urodziło sie z libido dorównującym facetom