Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TenisZiemny

Najlepsze i największe forum tenis ziemny

Polecane posty

Gość TenisZiemny

Witam forumowiczów szukam największego i najlepszego forum tenis ziemny. Tak aby wszystko było w jednym miejscu wiadomości aktualności. Ma ktoś coś obczajonego?

Gość Tylkosport
tenis net ale tam mnie zbanowali drugim największym i dobrze prowadzonym jest dział tenis ziemny w sportbb łap linka http://sportbb.pl/viewforum.php?f=127 możesz też pytać tutaj bo się trochę znam.

Gość Tylkosport
Potrzebuje rady co do zakupu sprzętu rakiety, piłek i spichnąć się z kimś na systematyczną grę w tenisa ziemnego. Dowiedzieć się o lokalizacji kortów tenisowych krytych na gorszą pogodę.

Gość TenisZiemny
Chcę ubiór z butami kupić i poczytać o technice gry obejrzeć jakieś filmiki

Gość Tylkosport
A masz z kim grać? skąd jesteś?

Gość TenisZiemny
Dopóki nie będzie zimno i padać to luz a na zimę to za drogo bo 50 zł w hali Dąbrowa Górnicza.

Gość Sosnowiczanin
A orientujecie się czy s Sosnowcu jest jakaś tania alternatywa na zimę. Jakiś tani kryty kort tenisowy? może w jakiejś szkole? 50 zł to dla mnie za drogo.

Gość Tylkosport
Chyba w Milowicach w hali przy giełdzie elektronicznej. Musisz poszukać w necie.

Gość Andre Agassi
Widzę kilku tenisistów może skorzystam. Muszę kupić 60 piłek tenisowych bezciśnieniowych. CO teraz na topie bo wyszedłem troszkę z obiegu. Myślę nad PIŁKI TRENINGOWE DUNLOP TRAINING - WIADRO 60 SZT za 199zł z allegro ale one są biało zielone a nie po całości zielone tak jak normalnie. Znajdzie się coś markowego w takiej cenie?

Gość Minilubaszkowicz
A dlaczego chcesz kupić piłki bezciśnieniowe przecież one są cięższe od ciśnieniowych kontuzji chcesz się nabawić?

Gość Andre Agassi
Ciśnieniowe piłki do tenisa są dobre ale na tydzień gry potem tracą ciśnienie i się nadają tylko do a sam nie wiem do czego. Piłki treningowe są dłuższy czas przewidywalne. Dlatego mój wybór jest taki. Chyba, że coś się zmieniło.

Gość Tylkosport
ja korzystam z piłek dunlopa i slazengera

Gość Sosnowiczanin
ja mogę polecić piłki spintex na allegro są własnie w tej cenie do 199 zł ;)

Gość TenisZiemny
co wy gadacie, jakieś lipne niemarkowe piłki najlepsze są babolat goldy

Gość Sosnowiczanin
Super wątek, zrobimy sobie tutaj kącik tenisisty ewentualnie tenisistek. Zapraszamy Panie!!! do gry w tenisa ziemnego, umówmy się na grę lub na trening tenisa.

Gość Rogerss
spintex kiedyś były kartoflane a teraz to nie wiem. Miałem z nimi styczność około rok temu. Czytałem opinie, że się zmieniły na dobre. Miesiąc temu ktoś testował ale na jakim forum to nie pamiętam.

Gość Ważniakxx
Ktoś tu sieje mity. Panowie i panie, że piłki tenisowe treningowe bezciśnieniowe są twarde i ciężkie to już przeszłość. A nie gra się nimi na turniejach tenisowych z uwagi na akceptację związku. Na przykład PZT polski związek tenisowy zaakceptował tylko dwa rodzaje piłek. Są nimi Wilson US Open i Dunlop Tour.

Gość druga edycja jest lepszad
hahaha dziwne ...nagle wszyscy na kafe o 1 w nocy grają w tenisa i sa specami :classic_cool:

Gość Ważniakxx
A mam taki pomysł jak chcesz kupić całe wiadro lub worek piłek to poszukaj gdzie sprzedają na sztuki. Kup sobie 3 rodzaje po sztuce przetestuj i będziesz wiedział przynajmniej, że nie utopisz kasy. Tak bym sam zrobił, bo potem bujać się 2 czy 3 miesiące z dziadostwem byłoby uciążliwe.

Gość Rafal181818
Partnerzy do tenisa - Warszawa Jest ktos chetny na debla jutro ( piatek ) lub w sobote ? okolice piaseczna poziom 4.5 NTRP

Gość Menthor
Ważniakxx ma rację dobry test piłek ciśnieniowych i bezciśnieniowych Wilson US Open i Pro's Pro A-ONE zrobił jeden forumowicz wraz z wagą, obwodem i wysokością odbicia. http://sportbb.pl/viewtopic.php?f=342&t=7971 dobra lektura polecam.

Gość CarolinaWoźna
Partnerzy do tenisa - Kraków Poszukuje mocnej partnerki lub średnio grającego partnera do gry w tenisa ziemnego w Krakowie lub okolicach do 25 km od centrum. gg14112596

Gość Dariusz22lat
Sparingpartner do tenisa ziemnego - Katowice i okolice NTRP 5,5 mam wolne erniny 7 dni w tygodniu po około 2 godziny. Cena 20zł za godzinę.

Gość Wilson6.1
Kupię rakietę tenisową Wilson six.one team ( 6.1 team ) do 250 zł rączka nr 3 może być bez naciągu.

Gość TrenerWarszawa
Prywatny trener, sparing partner średnio zaawansowany. 35 zł Warszawa i okolice. gg 11061259

Gość Treningtenisaziemnegodladzieci
Witam. Udzielę lekcji tenisa ziemnego dla dzieci w wieku 5 i 6 lat. Pomogę w rakiety tenisowej. Piłki i sprzęt do treningu mam własny. Korty mam opłacone na mój koszt. Cena wrzesień 20 zł za 1,15h Październik-kwiecień 25zł za 1h Zajęcia będą odbywać się grupach 2 lub 4 osobowych na kortach tenisowych w Dąbrowie Górniczej park Hallera. Obecnie 3 x w tygodniu, poniedziałki, środy, piątki 17.00 Zainteresowanych zapraszam na gg 13102094 Materiały ze szkolenia dziecka 5 lat http://sportbb.pl/viewtopic.php?f=343&t=7793&start=20 Pozdrawiam.