Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulanj

pomocy!!!

Polecane posty

Gość paulanj

Mam problem. Ostatnio kochałam się z chłopakiem bez zabezpieczenia tyle, że wszedł we mnie kilka razy i było to bez finału, on nie doszedł, ale sama nie wiem, boję się, że mimo wszystko coś mogło się stać. Jak myślicie? pozdrawiam

tak mogło się stać mógł mieć na sobie spermę-plemniki żyja do 70-kilku godzin , jesli wcześniej np sie masturbował to mogł je przenieść

Kazde zblizenie bez zabezpieczenia moze skonczyc sie ciaza i to mlode nastolatki wiedza... bo nie wiesz czy chlopak kropelki nie uronil:) Kochac sie chccesz a nie wiesz jak sie zabezpieczac...

szanse są 50:50 nastepnym razem zamiast pisać "pomocy!!!" to weź prezerwatywe,bo na "pomocy" to nie pasuje

A wiesz ze jezeli masz watpliwosci a nie chcesz byc w ciazy masz 72godziny na pojscie do gina i poproszenie o tabletki po... np postinor duo

Gość paulanj
Zawsze kochamy się z prezerwatywą, wtedy akurat nie mieliśmy. Niestety, już za poźno na ginekologa, bo to stało się w poniedziałek.

Gość P?o 2 miesiącach
teraz pozostaje czekanie do okresu.

Gość paulanj
Niestety, nie mam innego wyjścia. Wypada mi okres na 1.10 więc muszę czekać cierpliwie.

Gość kinder niespodziana
Tak to jest jak sie dzieci biora za seks :O

Gość paulanj
Mam 19 lat, ale przyznam, że zachowałam się nieodpowiedzialnie bardzo. Dodam, że nie raz tak się kochaliśmy, że wchodził we mnie dosłownie na chwilę, ale ostatnio przeczytałam w internecie o płynie, który wydostaje się z faceta przed wytryskiem i zaczęlam się stresować.

Gość kinder niespodziana
moze i masz 19 lat, ale rozum 9 - latki. Na moje oko nie jestes w ciazy, ale nie praktykuj wiecej przerywanca.

Gość paulanj
Wiem, absolutnie nigdy więcej tego robić nie będziemy.