Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkkkubekkkkkkkkkk

Czy jest jakiś sprawdzony kubek niekapek albo bidon?

Polecane posty

Gość kkkkkubekkkkkkkkkk

Dziewczyny, może potraficie mi coś podpowiedzieć sensownego:):) Mam 13 miesięcznego brzdąca, który jeszcze pije napoje z butelki, ale jak nie chce mu się pić, odwraca ją od góry nogami i rozlewa po całym domu. Oczywiście nie pozwalam Mu na to ale nie jestem w stanie kontrolować tego na każdym kroku bo jak coś robię w kuchni a Małemu chce się pić, daję Mu butelkę a wiadomo, że takie dziecko nie usiedzi w miejscu, zwłaszcza moje. Kupiłam kubek "Lovi 360" ale chyba ta uszczelka nie jest za bardzo szczelna, bo też się wylewa. Czy macie jakiś sprawdzony kubek, z którego nawet po odwróceniu do góry nogami płyn nie wyleci? Powoli też chciałabym odzwyczajać od butelki (Mały pije z kubeczka ale po łyczku, odrobinkę a większa ilość płynu nie wchodzi w grę, bo wiadomo, że ma jeszcze ruchy niekontrolowane wylewa tymbardziej.

Gość też polecam avent
mają naprawdę dobre te kubeczki :)

canpol lovi 360" - sa tez wersje z rączkami dla młodszych dzieci u nas rewelacja;-) mały zaczął z niego pic jakoś po roczku miesiac z tym kubkiem i pil z doroslego lekkiego kubka;-)