Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ster

Masturbacja w pracy

Polecane posty

Gość klaudia36
zastanawiam się czy ja czasami nie jestem zboczona....ja tak potrafię sobie zaciskać wszędzie począwszy od kina i pracy a skończyć w autobusie...

Gość klaudia36
hmmmmm,Marta powiedz coś więcej:)

Gość klaudia36
ty masz fajnie...ale nie zaciskasz,to powiedz jak to robisz

Gość klaudia36
niestety ja inaczej nie potrafię tylko przez zaciskanie....mam nadzieję że nikt nie ma strony z kafeterii otwartej teraz w pracy i nie czyta tego ale by były jaja....przedłużam TEN moment,nie wiem jak długo jeszcze wytrzymam:)

oj Sprawa .... jestem pewien że potrafiłabyś ... skoro tu chłopaki nie wyrabiają jedynie Cię czytając ... Nawet ja tylko lukając co się tu dzieje od czasu i nie mogąc su na warunki pozwolić na dokazywanie ale rusza mnie samo pojawienie się Twojego nicka ....

hej... przepraszam.nie moge sie dzis znalezc.jestem taka jeszcze roztrzesiona.i chce znowu.... jak tu wytrzymac do wieczora. czesc klaudia..od zaciskania boli mnie brzuch.nie moge i nie potrafie nigdy wstrzymac podniecenia. a gdzie panowie?

mniaam sprawa:) gdybyś mnie jednak teraz zobaczyła - jak tak leżę z rozchylonymi, mokrymi udami - zapomniałabyć o wannie tylko od razu byś się między nimi zanurzyła :D

Gość klaudia36
ja....bardzo! jestem tak podniecona że wylizałabym każdą szparkę:)