Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ster

Masturbacja w pracy

Polecane posty

...całkiem wygodnie, ...a zawsze może coś człowiekowi upaść pod biurko, a szukanie może zająć sporo czasu, zwłaszcza przy zajmującym wertowaniu ...uprzedzam tylko, że jęzorkowi towarzyszyć będą dość wydatne gorące usta i smyrający wąs (schludny bez resztek jedzenia :P)

ups...spadl ci dlugopis.ale obiecaje,ze kiedy znajdziesz sie pod biurkiem-nie bedziesz go teraz szukal.mmm. ten was to mnie chyba w tej chwili nabardziej podnieca...

... wierze na słowo że przedmiot podbiurkowego nurkowania na by nie był wystarczająco zajmujący ....za efekt smyrania wąsami ręczę swoja reputacją ... chyba że ktoś ma generalnie awersję do męskiego zarostu :) takie lekkie smyranie wokół zajętego swoimi sprawami jęzorka jest tylko dodatkowym bonusem w odbieraniu wrażeń ...

a ja czuję to ciepło, zapach i smak podniecenia, zaś jęzorek stara się poznać każdy zaułek tego jakże milutkiego wnętrza o tropikalnym klimacie ....gdzie wilgotność walczy o prym z temperaturą :)

...zajmuje się nawet nie wiesz jak intensywnie :) ... jeśli chodzi o mnie to już ze dwa razy odleciałaś i wyglądało że było wyśmienicie ..

...no nic czas się niedługo zrywać z roboty, ...mam nadzieję że dzień spędziłaś Sprawa miło i jeszcze milszy będzie wieczór, ja już się zaopatrzyłem w nimki na patyku ;) ....miłego popołudnia wszystkim

58 alez mnie dzis wszystko od ciebie odciaga...a ja i tak z rozsunietymi szeroko nogami poddaje sie twoim ustom... zyczylabym sobie czesciej takiej twojej aktywnosci... namietnego ssania nimmkow :) moga miec nieraz calkiem zaskakujacy smak...inny niz podany na opakowaniu.....

Gość igram
Czytam was czasem choć ostatnio ogromnie zajęty......Ciekawi mnie czy z tych rozmów wynikną jakie spotkania w realu??

witam z rana i pozdrawiam wszystkich miło :) ....wiem, wiem Sprawa, ten wczorajszy miał mieć smak zielonego jabłka ...ale tylko miał, smak był jednak zupełnie inny, oszałamiający. Przykro mi ale bardziej aktywny tutaj być nie mogę :(

czesc wiecie,a ja to bym chciala raz chociaz przywitac sie i napisac,ze nie mysle od rana tylko o seksie...nie w tym zyciu... jestem taka podjarana,ze piszac te slowa dostaje palpitacji. 58 wpadl mi do glowy pomysl,zeby mnie moj mis pioreczkiem na podobienstwo wasow polaskotal po lsniacej juz od sokow cipce...co myslisz?

Gość igram
Witaj Sprawa:) podaj jakiś kontakt to sprawdzimy czy naprawdę masz chęci na real:)

Gość igram
nie napisałaś:) ale miałem taka nadzieje:) choć.... "witaj igram. no ja nic o tym nie wiem,a bacznie tu wszystko obserwuje ale checi by byly,tak mysle" To powyżej można by tak interpretować;)

hahahaha igram pewnie jest po jakichś grzybkach i ma zwidy :) hahahah to nawet na gg czy maila nie ma co liczyć a co dopiero real :) Sprawa ... piórko ...hmmm można i owszem ale to nie to samo co wąs któremu towarzyszy ciepły oddech .... i jak sadzę smyranie wąsem bardziej "zdecydowane" niż piórkiem

Gość igram
Sprawa dla Ciebie wszystko:)))) mogę założyć nawet skórzany płaszcz i ray bany ;))))

igram, zeby spotykac sie w realu sa odpowiednei strony do tego a i tam nie zawsze do tego dochodzi... a sprawa z 58 fajnie sobie razem pisza :D i like it hehehe

Gość igram
Sprawa:) pojawię się tam u Ciebie TYLKO w skórzanym płaszczu i ray banach:))

Gość igram
kotki2;) Ty jesteś Kotek czy Kotka?:)

kotki2 uwazasz,ze nie dochodzi tu naprawde do takich spotkan?mysle,ze nie tylko mnie zaskakuje ta niepojeta podnieta.opowiadania tak intymnych rzeczy komus zupelnieprzeciez obcemu.jesli zaiskrzy,potrzeba spotkania staje sie wowczas celem...nie wiem.tak sie zaglebilam....

oj tam Sprawa ... pewnie że wszystko można czymś zastąpić, ale zawsze pozostanie to erzatz .... nie ma to jak stare poczciwe i zadbane wąsisko :) ....ale od papuziego piórka na pewno lepsze indycze :) a jak się uprzesz to ciepły oddech zastąpi ....wydech odkurzacza :)

kotka jestem ;) no rozumiem ze tak moze sie stac, moze tak sie stac rowniez miedzy klientem a dostawca a przeciez w tych relacjach w teorii o sexie nic nie powinno byc a jednak i do takich sytuacji dochodzi ;) przekonalam sie na wlasnej skorze mysle jednak ze czesto fantazjowanie konczy sie tylko na slowie pisanym... chyba ze ktos jest wystarczajaco zaintrygowany druga osoba...