Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nefrettette

Dziewczyny, żony Arabów- czy są tu takie?

Polecane posty

Gość Nefrettette

Jestem żoną Egipcjanina i poszukuję innych par mieszanych. Jestem ciekawa Waszych doświadczeń w związkach i w Waszym otoczeniu. Jak Wam się żyje w Polsce? Czy ludzie są przyjaźnie nastawieni, czy raczej wrogo? Póki co jestem bardzo szczęśliwa, jedynie ewentualni złośliwi ludzie z naszego otoczenia mogliby popsuć nasz spokój.

Gość może kiedyś....
Ja na razie faceta nie mam, ale od zawsze pociągali mnie Arabowie. Są jacyś tacy bardzo męscy i kipią testosteronem. ;) Chciałabym kiedyś jakiegoś złowić.

Gość różowa mandarynka
Mój chłopak jest z Tunezji. Poznaliśmy się w te wakacje i za rok chcemy wziąć ślub. Moja rodzina jeszcze nic nie wie- chyba padną trupem jak się dowiedzą. No ale miłość nie wybiera........

Gość klipsiara901
Zgłaszam się, mój facet jest Egipcjaninem :) Jesteśmy szczęśliwi, mieszkamy w Polsce i ludzie są całkiem przyjaźnie nastawieni.

Gość bo samochód to nie traktor
najpierw zasięgnij porady psychiatry, bo cos masz głową niewporządku.

Gość venge.
widocznie macie te sprawy ...jak rura kanalizacyjna że arab tylko dogodzi

Gość .pytam. .serio.
a skad pomysl, ze arabowie maja jakis wiekszy osprzet? przeciez to rasa biala, wiec chyba maja tam wszystko podobnie do europejczykow.

Gość huihi
boze, co za idiotki:O

Gość normalnie trzeba chyba na
głowę upaść, by widzieć coś w urodzie arabów. Może jak są młodzi to jakoś wygladają, pomijająć ten brudny odcień skóry. A te czarne kłaki na rękach, obrzydzenie, normalnie można rzygnąć na sam widok takiego brudasa. A starszy arabus, paskudztwo takie, że aż się włos na pipce jeży, a poza każdy z nich to kryptogej i woli chłopca za rączke i kutaska potrzymać.

Gość Nefrettette
Odnośnie starszych Arabów, to Omar Sharif jest jak najbardziej w moim typie. :) Nie wiem też skąd pomysł o tych kryptogejach- Arabowie jakich znam to raczej homofoby.

Gość nefrona
dla mnie ludzie jak ludzie, nie oceniam nikogo po wygladzie czy kolorze skory, no ale w polsce bedzie ciezko- tu same ciemniaki umyslowe