Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lidka89

Prezent dla promotora

Polecane posty

Gość Lidka89

Za kilka dni mam obronę. Czy kupować prezent dla promotora pomimo że, nasza współpraca niezbyt dobrze się układała ? Chyba kupowanie prezentów dla promotora to taki dobry zwyczaj z którego nie warto się wyłamywać. Tak się złożyło że z mojej grupy na wrzesień zostałam tylko ja więc muszę coś kupić sama, reszta seminarzystów kupiła prezent wspólnie w czerwcu. Co mogę kupić mężczyźnie ? Bombonierkę ? Alkohol ? A reszta komisji ? Czy jej też coś powinnam kupić ?

Gość Lidka89
Kwiaty dla facetów ? ;]

Gość ja kupiłam
2 zestawy (dobra kawa + czekoladki) tylko dla promotorki i recenzenta (bo dobrze z nim żyłam) a reszcie komisji po prostu podziękowałam...

Gość Lidka89
Tak, jest tylko 3 facetów w komisji.

Gość Lidka89
Wręczaliście swoje prezenty bezpośrednio po ogłoszeniu przez komisję ocen czy już jak wszyscy wyszli z sali, po wszystkim ?

Gość ja kupiłam
po wszystkim poczekałam aż wrócą do swojego pokoju

Gość jebta sie wszyscy
Lód z połykiem to będzie dobry pomysł.

Gość trochetuprawdyjest!!!!!
A ja nic nie dalam.

Gość Lidka89
Nic nie dałaś, ale pewnie grupa seminarzystów jako całość coś przygotowała. Ja bedę sama na obronie.

Gość ja kupiłam
jeśli, jak mówisz, współpraca Wam się nie układała to sądzę, że kwiaty wystarczą - nawet dla faceta! jeżeli kwiaty wydają Ci się nieodpowiednie to proponuję czekoladki (np. ok 20zł) możesz poczekać i wręczyć je tylko jemu razem z podziękowaniami...

Gość Lidka89
Dzięki za podpowiedz "ja kupiłam". Powiedz mi jeszcze ile czasu odpowiadałaś na poszczególne pytania komisji ? Wiem, że trzeba być zwięzłym ale nie wiem jak bardzo. Znam pytania wcześniej i przygotuje sobie odpowiedzi, myślę że wyjdzie 3-5 minut na jedno pytanie. Ile czasu trwał Twój egzamin ?

Gość ja kupiłam
wszystko zależy od tego jakie wylosuje się pytanie jedne wymagają krótszych a inne dłuższych odpowiedzi... ja spędziłam tam jakieś 25 min ale można obrobić się i w 10 czy 15 na jedno moje pytanie odpowiedź zawierała się dosłownie w dwóch zdaniach, ale dwa kolejne wymagały więcej czasu na pewno przygotuj się tak żeby żadne pytanie nie było zaskoczeniem i żebyś chociaż ogólne pojęcie miała o co w każdym z nich chodzi, wtedy stresu nie będzie i wszystko pójdzie ok :) i tak właściwie to POWODZENIA!!!

Gość Lidka89
Dzięki wielkie :)

Gość ja kupiłam
:)