Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ivonnna

Zaszlam z nim w ciaze,a on teraz mi chce.....

Polecane posty

Gość ivonnna

dac pieniadze na usuniecie tej ciazy,mowi ze nie chce miec teraz dziecka,ze nie jest gotowy zostac ojcem,i jak tego nie zrobie to mnie zostawi.Co ja mam zrobic? nie dam sobie przeciez sama rady z dzieckiem:(

Gość 18-06
dasz, ja dałam

Gość miskabellaa
ja bym wzie.a pieniadze, usunela i zaczela zycie z kim nowym...

Gość ivonnna
on ma 21lat,a ja 20

Gość mamamamamam
usuwaj puki mozesz bedziesz żałowała i przeklinała sama siebie jak w takim młodym wieku urodzisz

Gość grzmootyyy
usun dziewczyno,nie dasz rady,mamy ciezkie czasy

Cokolwiek postanowisz, zostaw go. I zastanów się, czy ktoś z rodziny mógłby Ci pomóc, choć na początku (mama, babcia, siostra)

daj spokoj... ty na prawde nie widzisz ze to kutwa?? zmajstrowal dzieciaka to niech teraz odpowiada za to co zrobil. pocaluj go wn doope a dowidzenia i powiedz ze starasz sie o alimenty na siebie i dziecko... i arrriiii wedercziiii :)

dasz radę po urodzeniu pozwiesz go o ojcostwo i alimenty idź do OIK, załatwią prawnika za darmo, powiedzą jaką finansową pomoc możesz uzyskać od miasta a mu napluj w twarz, jest totalnym debilem i choojem!

Gość mamamamamam
taaa a z tych alimentów, zbuduje dom, zapłaci niani i załozy własna firme...jaki facet ja potem zachce z dzieckiem ?

Gość swietłana
Jeśli jesteście parą od kilku miesięcy i to była wpadka to miał prawo zareagować tak jak zareagował. Oboje jesteście młodzi, wątpliwe że jesteście swoimi docelowymi partnerami. Nie ma co sobie komplikować życia na starcie. No chyba że chcesz być matką, samotną matką.

Gość ivonnna
Alanyaaa To sobie wyobraz ze ta antykoncepcja akurat zawiodla!!!!!

Gość mamamamamam
nie dasz rady sama z dzieckiem pracujesz?

jeśli to jest prawda to powiem tylko tak po coś uprawiała seks?bzykanka się zachciało? p.s. no chyba że jesteś bogata.

Gość no jasne ze da rade :D
Jak dobrze pojdzie to dostanie 400zl alimentów , bedzie zycie oplywajace miodem i mlekiem. Jak tatus nie bedzie placil to pojdzie siedzieć a alimenty bedzie placił fundusz, czyli tatusia i dziecko bedzie utrzymywalo panstwo ale tez da rade :D dziure budżetową zaceruje babcia stefcia ;) buhahhahhah

Gość elaelaalicja
iwonnko a jaką stosowałaś antykoncepcję?

Gość ivonnna
Pracuje,ale duzo nie zarabiam,jest to tylko 700zl miesiecznie

Gość mamamamamam
skarpetę ...

Gość swietłana
Coralick, najważniejsze jest to czy autorka chce być w tej ciąży czy nie a nie czy facet przez aborcje wywinie się od odpowiedzalności. On i tak i tak się wywinie. To autorka wątku będzie musiała na co dzień ponosić trud wychowania dziecka a nie on.

Gość ivonnna
elaelaalicja tabletki

aj tam alimenty plus rodzinne, plus zasiłki nawet nie wiecie ile można wyciągnąć od państwa dziewczyna znajdzie prace, dziecko odda do żłobka państwowego itd chyba lepiej kombinować i kilka lat pracować ciężko ale mieć to dziecko niż je zabić, nie?

Gość kksdhfaf
szkoda niewinnego dzieciątka:( być może straci życie przez takich jełopów na kafeterii.

Gość mamamamamam
to nad czym ty sie jeszcze zastanawiasz-myslisz ,że w ciazy bedziesz mogła pracoawać- bo za taka wypłate, pewnie pracujesz fizycznie? poza tym dziecko trzeba ubrac , nakarmic , szczepić , kupic pampersy

iwona... nie chce mi sie wierzyc ze jestes sama na tym paole. przeciez masz rodzine chyba... zanim podejmiesz jakakolwiek decyzje powinnas porozmawiac z rodzicami. bo moze sie okazac ze beda ci bardzo pomocni, nie tylko finansowo

Gość mamamamamam
to jeszcze nie dziecko-tylko zarodek

Gość 18-06
Zastanawiam sie tylko czy te anonimowe po..by, kiedykolwiek poddały sie aborcji, czy znają chocby kogos kto to przeszedł. Radzicie, usun bo bedziesz zalowala, pewni jestescie tego, ze nie bedzie gdy to zrobi, jestem daleka od radzenia. Kazdy jest inny i ma inna sytuacje, ja znam osobe która to zrobiła i leczy sie do tej pory z dxepresji leków itp. Ja tego nie zrobiłam i nigdy nawet przez sekunde tego nie zalowałam. Jakiej decyzji nie podejmiesz, jest to decyzja na całe życie. Co do faceta to oczywiste ze to dran.