Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

enignes

Logistyka czy Zarządzanie i Inżynieria produkcji?

Polecane posty

Witam. Do poniedziałku muszę się zdecydować na któryś z tych dwóch kierunków. Proszę o podpowiedzi osób które studiują bądź studiowały któryś z tych kierunków. Jak wygląda sytuacja na rynku pracy po tych kierunkach, który stwarza większe możliwości, jak jest ze stopniem trudności, czego jest więcej, czego mniej na obu tych kierunkach?

Gość jsdhkassd
Wszystko zalezy od uczelni.

Uczelnia to Politechnika Białostocka, poziomem stojąca podobno całkiem nieźle :)

Gość Damian

Jestem po Politechnice Warszawskiej po logistyce. Pracuje w firmie bowim w dziale logistyki produkcji. Studia dały mi to o czym marzyłem, mam fajną, stabilną pracę. Polecam firmę Bowim 🙂

Gość Krzysiek
Dnia 15.05.2019 o 09:55, Gość Damian napisał:

Jestem po Politechnice Warszawskiej po logistyce. Pracuje w firmie bowim w dziale logistyki produkcji. Studia dały mi to o czym marzyłem, mam fajną, stabilną pracę. Polecam firmę Bowim 🙂

gratuluję 🙂 też mi sie marzy kiedys praca w takiej firmie, o Bowimie slyszalem dobre opinie, na razie jestem na studiach wiec pewnie za wczesnie na rozpoczęcie pracy, ale moze kiedyś się uda 😉

Gość Arek

Znam firmę Bowim, w dziale logistyki jest okej pracować, warunki dobre, nie ma natłoku pracy. polecam

Gość Damian

@Gość Krzysiek, jesli bedziesz chodzil na szkolenia i sie szybko nauczysz to moze sie uda wczesniej, praca nie jest trudna,. Bowim to dobry pracodawca

Gość tymon

to prawda, ja w Bowimie pracuje juz wiele lat, tak naprawdę na wielu szkoleniach nie byłem, bo nie były mi potrzebne, wczesniej pracowałem na podobnym stanowisku, jednak jesli chodzi o warunki to w Bowimie lepsze. 

Gość Komek

Jeśli chodzi o Bowima to na dziale logistyki jest w porzadku 😉 Ale to czy logistyka czy zarządzanie i inżynieria to juz kwestia indywidualna, trzeba spróbowac tego i tego i się przekonać.