Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadurzonaaa ;)

poderwanie - lekarz

Polecane posty

Gość zadurzonaaa ;)

Bardzo podoba mi się mój lekarz. Chcę dać mu do zrozumienia, że mi się podoba, tak, by on przejął inicjatywę. Podczas wizyty często mówi mi, że jestem ładna, pyta co u mnie, uśmiecha się... Wiem, że przez tą podrzędność sam pierwszy nie zaproponuje spotkania, to niestosowne. Proszę o jakieś konkretne rady. Mam nr telefonu, ale służbowy. Owy lekarz nie ma maila ani nie widnieje na żadnym portalu społecznościowym. Echhh co robić? Ja jestem studentką. on ma ok. 38 lat, nie więcej.

Gość zadurzonaaa ;)
Nie ;)

Gość anielica diablica
moj maz jest lekarzem i znam dobrze to srodowisko , nie wierze ze lekarz ci mowi ze jestes ladna lekarze tak nie mowia do pacjentek nawet jesli mu sie spodobalas usmiechac sie moze ale prawienie komlementow to bzdura nie osmeiszaj sie

Gość lampka wina razy dwa
mówią. jeden ginekolog mówi wszystkim moim znajomym że mają piękne macice.

Gość zadurzonaaa ;)
cytuję ,,ładna dziewczyna....''' tak mówi, nic nie poradzę, że masz kompleksy, a generalizowanie nie jest dobrą metodą odbierania świata :)

Gość lampka wina razy dwa
anielica ściemnia :)

Aniołku, może to tylko tobie nie mówi. A środowisko możesz sobie znać - oficjalnie. Nie wiesz, co się dzieje, kiedy ciebie nie ma :D

Gość zadurzonaaa ;)
anielica - poza tym to Twój mąż jest lekarzem, nie Ty. nie bywasz podczas wizyt w gabinecie... skąd nie możesz mówić, że znasz to środowisko. proszęo rady, nie chcę się tutaj kłócić. :)

Gość anielica diablica
ja mam kompleksy? dziewczyno ty masz rozum w ogole ? z jakiego powodu niby mam miec i jak to wyczytalas z mojej wypowiedzi? :D jezu widze ze nie brakuje tu glupiutkich lolitek moze by tak do ksiazek ?

Gość anielica diablica
oh ile wypowiedzi do mnie :D chyba faktycznie kobiety zazdroszcza jak ktoras ma meza lekarza ciekawe skad to sie bierze :)

Gość zadurzonaaa ;)
proszę nie zaśmiecać mojego wątku! czekam na RADY! proszę życzliwych i bardziej zorientowanych w delikatnym temacie czy jest jakiś sposób, by dać lekarzowi do zrozumienia, że mi się podoba :)

moja kolezanka miala posob taki - pisala SMSa do niego, powiedzmy o tresci: zaczekaj na mnie pod hotelem. Na co on zaciekawiony odpowiada SMS lub dzwoni by wyjasnic o co chodzi. A wtedy Ty udajesz ze pomylilas sie przy wyborze numeru i czekasz na dalszy rozwoj sytuacji., jesli on jest zainteresowany toba, skorzysta z okazji lub w pozniejszym czasie wykorzysta Twoj numer. jesli to zignoruje to nie masz sie co ludzic ze mu sie podobasz.

Gość olka.....
hmm.. zgadzam sie z Demascenka ! sama wiele razy słyszałam jakies tego typu komplementy od lekarzy.. cos w stylu "ooo jaka ładna dziewczyna przyszła". najczesciej sa to miłe, nic nie znaczące teksty, ale sie zdarzaja często. więc nie wiem skąd Twoje stwierdzenie, anielico. autorko, a on jest wolny??

Gość zadurzonaaa ;)
Bella, ale pisząc ,,zaczekaj pod hotelem'' postawię siebie na straconej pozycji przy takiej udawanej pomyłce. może pomyśleć, że kogoś mam. do koleżanek raczej nie pisze się ,,zaczekaj pod hotelem'' ;D chyba, że napiszę ,,dorota czekaj pod kinem'' akurat też na d (doktor)

Gość zadurzonaaa ;)
chociaż... skąd będzie wiedział, że to JA piszę?

Gość olka.....
mi się wydaje ze on by zignorował takiego sms'a, wiedząc ze to pomyłka. co innego jest pisac na prywatny, gdzie ktos się naprawde moze zaibnteresowac tym ze ktos czeka na niego gdzies, a co innego pisac "pomyłki" na służbowy, gdzie z gory wiadomo ze to tylko i wyłacznie pomyłka.

Gość zadurzonaaa ;)
mam pomysł! napiszę ''przypadkiem'' ,,dorota czekam pod xxx'' sugerując w jakim mieście jestem (on wie gdzie studiuję). no, ale...może pomysleć, że to zwykły przypadek a ja chcę aby wiedział, że mi się podoba...

Gość mało wiesz o życiu
no i na co lalo liczysz ? sądzisz że facet w wieku 38 lat jest stanu wolnego i nie ma chętnych ? jesteś żałosna i zachowujesz się jak typowa nastolatka wystarczy poczytać tematy: zakochałam się w ksiedzu, zakochałam się w instruktorze prawa jazdy, zakochałam sie w lekarzu.... i tyle w temacie

Gość zadurzonaaa ;)
olka masz rację :( na wizyty domowe jeździ, ale do dzieci ;) no i ja mieszkam daleko od niego. nie chcę zwabiać go do domu i uwodzić, to nie mój styl ;D

Gość koszysta
przy nastepnej wizycie zostaw mu karteczke z nazwiskiem i nr telefonu; tylko poloz ja dyskretnie na jego biurku :)

Gość koszysta
studentka leczy sie u pediatry? czy on jest dwojga specjalizacji? :D

Gość zadurzonaaa ;)
sądzę, że może facet przezywa kryzys wieku średniego i może się udać! wiele jest takich przypadków a ja myslę pozytywnie :)

Gość zadurzonaaa ;)
koszysta - ma kilka specjalizacji :) dokładnie 3

Gość kukus
moj tez mi prawi komplementy typu dziewczyna jak malina

tu chodzi o zaczepkę ... piszesz, bez imienia ... tak jakbys cos potwierdzala i na luzie, np ... dzisiaj pod kinem o 17, tak jak sie umawailismy ? on pewnie bedzie zaciekawiony, bo nie ma numeru a tu taki SMS ... wiec pisze lub dzwoni by sie dowiedziec o ch chodzi ... a Ty udajesz ze nie wiesz o co chodzi i mowisz ... ojej, przepraszam pisalam do kolezanki, ktorej numer jest zapisany w komorce pod pana numerem ... tak mi glupio ... ble ble ble ... cos tam nawijasz, moze byc bardziej slodko, glupio lub powazniej ... zalezy od jego tonu ... Zostawiasz mu inicjatywe ... jesli cos zrobi w tym kierunku to fajnie ... jesli nie, to trudno ...kazdemu moze sie pomylic numer tel.