Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadurzonaaa ;)

poderwanie - lekarz

Polecane posty

Gość mało wiesz o życiu
facet w jego wieku ma zapewnę żonę i dwoje dzieci w wieku szkolnym bardzo możliwe że żona jest również po medycynie.... jego żonę i dzieci też chcesz zapoznać ?

Gość przyszła mama po raz trzeci
spytaj czy nie miał by ochotę na ciepła kawe,czekolade w kawiarni po pracy... badz powiedz ze otworzyli fajna kawiarnie restauracje gdzies tam i czy był tam?? jesli nie to spytaj prosto z mostu czy pojdziecie tam..?? wiesz nie wstydz sie faceci libia twarde babki a nie flaki...

Gość kukus
ostatnio na pytanie co cie do mnie sprowadza odpowiedzialam , ze tesknota. on ze tez o mnie myslal. badanko badanko. bylo milo ale spotkania nie zaproponowal.zobaczymy co dalej

Gość zadurzonaaa ;)
Bella dobrze kombinujesz... :) koszysta pozostawienie karteczki to dość ryzykowne. jakby nie oddzwonił, nie miałabym już wstępu do jego gabinetu, bo spaliłabym się ze wstydu a ja muszę do niego chodzic na wizyty. jest fachowcem w swojej dziedzinie i mówię to zupełnie powaznie i na trzeźwo pomijając miłosny podtekst

Gość olka.....
hmm tylko że w telefonie słuzbowym raczej nie ma zbyt wiele numerow, i praktycznie kazdy numer dzwoniacy do niego jest obcy. takie cos jest okay naprawde, ale jesli ma sie ten prywatny numer. tzn moze by i takie cos się udało ze słuzbowym-tylko że ja akurat w to baaaaaaaaardzo wątpie. wiem też, że jesli lekarz jest fajny i ma powodzenie to dostaje wiele takich pomyłek i roznych innych sms'ow na telefon słuzbowy. i raczej rzadko ktory lekarz się w to bawi... a często do niego chodzisz?

Gość mało wiesz o życiu
czy to psychiatra ?! ;-)

Gość Zuzanna Ameelli
Jezeli to jest Twoj lekarz /lekarz ktory Cie leczy/ to umawianie sie z pacjentka prywatnie koliduje z zasadami pracy. Wiec raczej nie licz na to ze on jeszcze do tego wykaze inicjatywe. Jesli cokolwiek chcesz to musisz to zrobic sama albo odpuscic. Opowiadanie pacjentkom ze sa ladne - zdarza sie ale wtedy ma charakter czysto grzecznosciowy lub reklamowy. Nie jest to forma wyznania.

Gość przyszła mama po raz trzeci
ale napisz: ze piszesz do jakiegos prawnika,notariusz a albo kogos z pracy cos w stylu" Witam. Tak,wszelkie dokumenty pozostawiłam na biurku.Mam nadzieje,ze nic nie zginęło. Pozdrawiam XX a po chwili napisz Przepraszam najmocniej dopiero teraz zorientowałam się,że sie pomyliłam. Przepraszam za kłopt POzdrawiam xx

Walsnie dobrze ze to jest sluzbowy, bo prywatny musialabys skombinowac i od razu wiedzialby ze cos jest na rzeczy a tak, na sluzbowy - nie budzisz podejrzen ... bo latwiej jest wylgac sie ze to pomylka, prawda. SMS powinien byc wlasniwe taki by zareagowal ... u niej to zadzialalo elegancko :)

A ja obstawiam przy bardziej zaczepnej tresci, bo z dokumentami jest fajne ale za bardzo nie mam ozliwosci rozwiniecia tematu ... poza tym od razu nie pisz ze sie pomyslilas, czekaj na jego ruch ...

Gość zadurzonaaa ;)
wyobrażacie sobie super przystojnego lekarza i ja, durna studentka. on jest niepozorny, nie ma powodzenia. z zewnątrz jest taki, jakby to powiedzieć... wygląda na mało ogarniętego, dziwny gość ;) w poczekalni ludzie raczej uśmiechają się na jego widok, bo śmiesznie chodzi, ma swój świat. na początku był w stosunku do mnie rzeczowy, ale później to się zmieniło...

Gość koszysta
ja 2 razy w zyciu dostalam takie smsy, i nigdy na nie nie odpowiedzialam... jesli chcesz sie wciaz u niego leczyc to chyba w ogole nie ma sensu naginac tej relacji? poza tym facet 38letni lekarz bez kobiety? samotny? albo gej, albo pracoholik, albo mocno skrzywiony psychicznie w zakresie relacji damsko-meskich ;)

Gość olka.....
zadurzona - ale wiesz cos na temat tego czy ma kogos? bo jesli wiedzialabys ze ma żonę, to radziłabym naprawde wycofać się z gory....

Gość koszysta
i to, ze nie nosi obraczki to zaden argument w temacie

Gość mało wiesz o życiu
przecież pisałam....a laska żyje w swojej iluzji podbudowanej kilkoma nic nie znaczącymi komplementami..... mojej 86 letniej babci lekarz też w żartach mówił że ma "nóżki jak sarenka" gdy ją badał....i co to też był podryw ? masz chyba bardzo mizerne życie towarzyskie jeżeli omdlewasz na jeden komplement od lekarza

Gość zadurzonaaa ;)
Zuzanna Ameelli - ja nie twierdzę, że on mnie podrywa mówiąc mi, że jestem ładna. moze faktycznie chodzi mu tylko o bycie miłym w stosunku do stałej pacjentki. ale...cieszą mnie jego słowa z wiadomej przyczyny ;) nicku ,,mało wiesz o życiu'' - to nie jest psychiatra, hahaha ;D

Gość mało wiesz o życiu
wiesz każdemu zdarzają się zadurzenia, fascynacje....no ale trzeba zachować trochę zdrowego rozsądku naprawdę sądzisz że facet w jego wieku jest stanu wolnego ? a nawet gdyby był, chciałabyś jakiegoś 38 letniego starego kawalera lub rozwodnika z byłą i dzieciakami na karku ? jesteś młodą studentką a cenisz się tak nisko ?

Gość zadurzonaaa ;)
''mało wiesz o życiu'' tak mało wiem o życiu, jestem młoda. nawet jeśli jest po rozwodzie... co z tego. tacy ludzie też mogą dostać drugą szansę ;D często słyszę, że jestem ładna, więc moje serce nie przyspiesza na nagły komplement od lekarza! on mi się podoba dlatego jego słowa tak na mnie działają. to chyba normalne w takiej sytuacji?!

Gość olka.....
Autorko, jak masz ochotę to napisz to mnie na maila olka.fasolka2706@onet.pl , napisze Ci jak wygladaly poczatki mojej znajomosci z lekarzem, co ja robilam, co on.. moze Ci to troche pomoze. bo nie chcę pisać tego na forum.

Gość mało wiesz o życiu
no to zamiast pisać na forum idź na całość, poderwij go, zaproponuj kawę....w najgorszym wypadku będziesz musiała zmienić lekarza

Gość Zuzanna Ameelli
Jedno jest pewne jesli czegokolwiek chcesz to musisz to zrobic z wlasnej inicjatywy i na wlasna odpowiedzialnosc. I uwazaj. - lekarz lat 38 bez stalej kobiety to barzo nietypowy zestaw. Lekarze , obojetnie jacy na ogl mja duze branie. A w cuda ja osobiscie nie wierze.

Gość zadurzonaaa ;)
nie mogę zmienić lekarza. dlaczego - pisałam powyżej.

Gość koszysta
jesli jestes ladna i masz powodzenie, a on faktycznie w najlepszym przypadku okaze sie rozwodnikiem to dalabym sobie spokoj na Twoim miejscu...

Gość żetakzapytam
a jest niezaobrączkowany?

Gość koszysta
juz pisalam, ze obraczka lub jej brak nie ma tutaj nic do rzeczy... wiec to zadna poszlaka w sprawie.

Gość żetakzapytam
pytam o stan a nie posiadanie metalu szlachetnego :P

Gość aaaaaaarwena
jakie to jest beznadziejne ze kobiety gratyfikuja sie za pomoca meza lekarza, prawnika czy chuj wie kogo ja sie kiedys spotykalam przez ok rok miedzy innymi ze studentem medycyny i nie przyszlo mi do glowy zeby uwazac go z tego powodu za kogos cudownego czy wyjatkowo ekstra partie, powiem wiecej zastanawialam sie czy on na mnie zasluguje zeby nie bylo mam tu na mysli nick anielica diablica, jakie to zalosne kiedy babsztyl mysli ze ktos jej zazdrosci meza lekarza

Gość koszysta
autorka o stanie cywilnym nic nie pisze... Autorko?

Gość mało wiesz o życiu
najprawdopodobniej wzdycha do niego co druga pacjentka młody atrakcyjny lekarz.... a niby czemu nie możesz zmienić lekarza ? jedyny lekarz na wsi czy jak ? powiedz o tym rodzicom to od razu wyperswadują Ci te mrzonki