Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Singierka

SINGIELKI

Polecane posty

Gość Singierka

Witajcie dziewczyny.Dlaczego jesteście same?Chcecie sie jeszcze wybawić?Ja sie boję,że kolejny facet mnie zrani.Pozatym jestem jeszcze młoda i chce z życia skorzystać.Po co mam sie z kims wiązać skoro prawie każdy facet to świnia.Zdradzi,oklamie.To co że na początku bedzie pięknie.Czekam na wasze odpowiedzi.

Gość nie jestesmy same
:D:D:D

Gość Singierka
A no,mamy siebie :)

Gość blondynaschatziiiiiiiiiiiiiiii
DLATEGO, ZE NIE UFAM

Gość chybha nie rozumiesz
znaczenia słowa singiel to słowo powstało dla określenia ludzi samotnych z wyboru a nie takich których nikt nie chce albo nie potrafiących sobie kogoś znaleźć. U nas też tak na poczatku funkcjonowało ale w końcu zaczęło zastępować "samotnych" bo nie jest obciążone negatywnym znaczeniem. Jeżeli narzekasz, że nie ma fajnych facetów to nie jesteś prawdziwą singielką tylko samotną sfrustrowaną klaczką.

Gość lepiej popatrz na to
facet zdradzi , okłamie i zrani, ja pierdole a wy laski jesteście oczywiście święte i nie ranicie nie zdradzacie i tak dalej u nas trzeba po prostu tego systemu od muzułmanów

Gość lepiej popatrz na to
kobiety sa stworzone do ruchania, gotowania i sprzatania

Gość ale naprawdę ulga straszna....
morda w kubeł

Gość maria-avaria
bo tak

Gość pogodny
wiekszosc i tak my odpierdalamy..

Gość Złota_Lilia90
Ja przez długi czas byłam sama bo nie znalazłam odpowiedniego mężczyzny. Umawiałam się na randki, ale jakoś żaden facet nie pasował mi na tyle żeby się z nim związać. Do czasu... Oczywiście, człowiek powinien trochę poszaleć, nacieszyć się wolnością. Jednak jak już się spotka tą drugą połówkę to ma się ochotę na różnego rodzaju rozrywki tylko z nią. :) Jeżeli wybierasz imprezy i korzystanie z wolności zamiast uczucia to znaczy, że to jeszcze nie jest ta osoba dla Ciebie. Ja ogólnie nie jestem typem samotnika. Miło mieć bliską osobą. :)