Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość djsuch

Co się z nią dzieje?? Zmiana jej zachowania .

Polecane posty

Gość djsuch

W wielkim skrócie: Od ponad roku nie jestem z moją miłością = przez połowę tego okresu zabiegałem by wróciła- dawało to odwrotny skutek. W końcu przestałem bo już miałem dość upokorzeń. Po tym jak przestałem zaczęła pisać co jakiś okres czasu smsa co u mnie? Teraz jakieś dwa tygodnie temu napisała na gg i miedzy innymi chciała by się zobaczyć. Przedwczoraj miałem urodziny- zadzwoniła do mnie z życzeniami- byłem w szoku bo od chyba grudnia nie rozmawialiśmy. Pytała co u mnie i takie tam. Co o ty myśleć?? Nie chcę się nakręcać. Napiszcie proszę co o tym sądzicie.

Gość djsuch
podbijam

odzywa sie do ciebie z nudow, bo akurat nie ma innego na widoku

Gość nieznajoma nie nie nie
ona zrozumiała ze cie kocha ale wstydzi sie przyznac dlatego daje cie dyskretne znaki. to ze pisze do ciebie znaczy ze caly czas o tobie mysli.

Gość djsuch
ona naprawdę się nie nudzi, ma dużo zajęć , jest w ciągłym biegu, teraz jeszcze przenosi się na studia do innego miasta

Gość w naszej SZKOLE
moze jednak zaluje ze nie jestescie razem?

Gość djsuch
po tym wszystkim ciężko mi to sobie wyobrazić ale z drugiej strony = sama mi mówiła żebym sobie dał spokój bo tylko się nakręcam i ,że lepiej jak nie będziemy mieć kontaktu. teraz sama go szuka i jest zdecydowanie z jej strony. wcześniej jak chciałem się spotkać to ona ,że nie bo będzie jeszcze gorzej dla mnie. teraz sama tego chce.

Gość mam marzenie marzyć
spotkaj się z nią i obadaj sprawę

Gość djsuch
myślę ,że to będzie jakieś wyjście.

Gość djsuch
a czy jest możliwe ,że po tak długim czasie coś jej się zmieniło i nadal jestem dla niej wartościowym człowiekiem?? ciężko mi w to uwierzyć...