Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaasexualny

Czy nim jestem?

Polecane posty

Gość aaasexualny

Mam 22 lata jestem prawiczkiem z powodu tego że nie mam ochoty na sex kobieta po prostu mnie nie podnieca fizycznie,nawet jak mi się podoba meżczyzna też,ale nie zawsze tak było, kiedyś rozwijałem się normalnie i nie było z niczym problemu a wręcz byłem zboczeńcem, a teraz tak jak bym był wypalony. Nie pamiętam kiedy mi tak odjebało, ale mając 18, 19 lat już nie czułem popędu sexualnego. Mysłałem że to kwestia uczucia miłości zakocham się będzie ok. Niestety zakochałem sie w dziewczynie i zależy mi na niej a ochota na sex w dalszym stopniu zerowo z mojej strony Musze się szybko zacząc leczyć raz że nie chce jej stracić a dwa że bycie asexualnym mi nie odpowiada

Gość hfgdfffgffdddf
i z mozgiem tez masz cos nie tak, skoro zakladasz ten bzdurny temat na forum o zdrowiu i urodzie, wypieprzaj stad kretynie

Gość kambogiaaaa
pierdolnięty jestes:D

Gość aaasexualny
a gdzie mam zalożyć pajacu? Coś z mózgiem? wiec jak widzisz temat temat pasuje do zdrowia więc spierdalaj Prosił bym o wypowiedzi osób które orietują sie w problemie

Gość aaasexualny
Normalny nie jestem fakt zawsze cos ze na było nie tak ale tez nigdy się nie leczyłem, nawt nie wiem od czego zacząć

Gość wypieprzaj i to migiem
wypieprzaj matole, forum nie dosc ze dla kobiet to jeszcze o zdrowiu i urodzie a nie o twoim smierdzącym penisie, s p i e r d a l a j stad obrzydliwy gowniarzu

Gość aaasexualny
do pindy powyżej gdybym myśłał penisem nie było by problemu i tematu by tez nie było a pierdolcie się tak to jest jak ktoś się pyta co z nim jest nie tak zaraz usłyszy