Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktoktorajakkiedydlaczego

pytanie do meżczyzn glownie i nie tylko

Polecane posty

wiem ze to zalezy od gustu a te sa bardzo zroznicowane, i ze ten temat byl x-razy, ale pytam ponownie- wolicie blondynki czy brunetki ??i dlaczego. do kobiet- wiem ze kobiety tez zwracaja uwage na urode innych pan, wiec co Wy uwazacie? jaki styl Wam bardziej sie podoba ?-linki 2 typow urody nizej blondynka http://www.cheap-perfume.co.uk/wp-content/uploads/2008/09/marisa-miller1.jpg brunetka http://kieferfan.com/photos/adriana-lima-photos-37.jpg

ale gdybys mial wybrac z tych dwoch typow :) sa naturalne tylko zadbane bardzo. co tu nie naturalnego? to sa akurat modelki victoria secret lima i miller. chodzi o typ:)

Gość week to view
naturak najladniejszy. a poza tym to zalezy od buzi nie od koloru wlosow, bo jak np brunetki byly by najladniejsze to wszystkie by sie na taki kolor farbowaly czyz nie tak? z tych 2 linkow ladniejsza jest ciemna ale nie z powodu koloru wlosow tylko z twarzy:classic_cool:

Gość Znaffca
ładna to ładna bez względu na kolor włosów i tyle, ważniejsze by jeszcze w tej głowie "coś" było

Gość week to view
chcialam napisac natural* a co nienaturalnego? wlasnie kolor wlosow:classic_cool:

Gość blackday
Nie ma reguły

pomijamy intelekt :) kazdy facet ma jakies preferencje. jedni gustuja w blondynkach inni w brunetkach- oczywiscie mam na mysli fundament urody- czyli naturalne wlosy +karnacja itd. a nie blondynka farbowana na brunetke i odwrotnie

Gość week to view
to dam ci przyklad ze nie ma czegos takiego ze gosc woli brunetki i tylko takie. pznalam faceta ktory spotykal sie tylko z brunetkami a jak przyszlo co do czego to latal za mna z kwiatami a ja jestem blondynka:) w zasadzie sam sie przyznal kiedys do tego. kolor wlosow nie ma znaczenia jezeli kobieta jest piekna:classic_cool:

Gość Naprawiacz_duszy
Jak mamy 18 lat to wolimy zgrabne i chętne do seksu. Jak mamy 30 to to wolimy zaradne, opiekuńcze Jak mamy 40 to albo wolimy znowu młode i chętne albo mądre Dalej nie wiem, zapytaj za 10 lat :)