Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sasaswww

co myślice o dziewczynach którym ojciec funduje wakacje za uwaga!!

Polecane posty

Gość sasaswww

400 tys złotych

Gość tylko i wyłacznie
jak go stać, dlaczego nie miał by fundować

Gość sasaswww
pytam czy one mogą być normalne jedna ma 17 a druga 19 lat

Gość a czemu mają być
nienormalne?? w końcu to ojciec funduje, więc należałoby się zastanowić, jeśli już, czy to on jest normalny, żeby nastoletnim córkom robić takie prezenty. lekka przesada, nawet jeśli go stać. zepsuje te dziewczyny

Gość sasaswww
400 tys za usługi seksualne to chyba nie jest dużo?

Gość week to view
przyzwyczajone do innych standardow zycia bym powiedziala

Gość nie czytam głupot
Pomyliłaś się o jedno zero?

Gość sasaswww
no własnie jak one maja być potem normalne skoro są przyzwyczajane z taką kasą

Gość sasaswww
nie nie pomyliłem sie i to 400 tys na jedną!!

Gość ollllaaaaaaaaaaaaaaaaa
Obstawiam podróż dookola świata (pewnie co najmniej pólroczna) :) Fajnie mają :)

Gość sasaswww
2 miesięczne wakacje w USA głownie LA ale wiem ze samolotem prywatnie latały po ciekawszych miejscach

Gość sasaswww
a człowiek cały rok musi harować żeby 30 tys zarobić :O

Gość week to view
ja to nie wiem, dorobila sie gosc jego sprawa ja tam nie jestem od tego zeby kogos sadzic. nie moj interes, mam gorsze problemy si ju nara🖐️

Gość tak wpadlem tu po latach
moim zdaniem lepiej dac sobei spokoj nigdy nie beda normalne. przy takim wychowaniu bardzo ciezko zachowac normalnosc choc jest to penwie mozliwe. cos co dla ciebie jest oczywiste dla nich juz nie. druga sprawa to gdyby to byly wakacje za 20 tys. to ok mozecie sie razem wybrac a tak co za rok Twoja dziewczyna znowu gdzies poleci a Ty nie bo Cie nie stac. troche dziwny traki zwiazek. ludzi powinno cos laczyc nie twierdze ze kasa wrecz przeciwnie ale skoro taka wage do tego przywiazuyjesz to sadze ze nic was nie laczy a jestes pod wrazeniem tych jej wakacji.

Gość Dronkiner
Jak to rok? Ja mam rocznie 130 000, niestety brutto :o

Gość Dronkiner
Przeciez to bylo oczywiste, ze chcialem sie pochwalic. I nie - to nie jest podszyw :D

Kurwa, a ja sprzedaje gry, żeby mieć 100 zł na wyjazd do Poznania :o 😭 A co o tym myślę? Hm, dziewczyn niewielka to wina - gdyby ojciec dałby mi 400 tysiaków i powiedział: "idź w pizdu!", to bym się nie zastanawiała. A cóż, tatuś lubi rozpieszczać i pewnie nie widzi w tym nic złego, bo to jego córeczki :) Mnie matka zawsze kupuje batona, nie zwracając uwagi na to, że w drzwiach się nie mieszczę :D Słabość do dzieci, oj tak. Hm, a dziewczyny może zaradne są i pstro w głowie nie mają, więc im w doopach się nie poprzewraca od takich prezentów? Albo sobie w życiu nie poradzą, oj tam ;). Osobiście - gdybym miała - fundnęłabym taką wycieczkę córusi, ale pod warunkiem, że codziennie robiłaby mi śniadanie do łóżka :D Przez sto lat.\ Ale się, koorva, rozpisałam. Nudzi mi się :o

Gość vftur6r86r86
nie poradza se w zyciu

Gość sasaswww
te 400 tys to na 100%, nie znam dokładnych szczegółów co tam robiły ale oficjalnie to wyjechały podszkolić swój angielski miały wyczarterowany samolot i latały gdzie chciały więc korzystały z tego :D ktoś napisał czemu nie Polinezja Francuska tylko śmierdzące USA, no wiesz ten kraj dorównuje wielkością Europie wiec kilka wyjątkowych miejsc się znajdzie:P a taką kasę to prędzej w LA mogły wydać niż na jakiejś dzikiej wyspie bez drogich atrakcji:P pytam bo te laski ponoć nie obchodzą się ze swoją kasa, maja konta na NK i Facebook i maja owszem kilka fotek z fajnych miejsc ale osoba przypadkowa nie zorientowała by się że sa takie kasiaste