Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestembladaa

solarium!!!

Polecane posty

Gość jestembladaa

mam zamiar wybrać się niedługo na solarium, dlatego mam pytanie: czy bedę miała tam warunki żeby zmyć z siebie ewentualny makijaż? czy po okreslonym czasie opalania w kabince będe miała czas ubrac sie i umalowacv ponownie- czy mam jakis okreslony czas przebywania w pokoiku?

Gość jestembladaa
pomożcie mi, bo boje sie ze nie zdarze się umalować!

nie lepiej pójść bez mejk apu po prostu? Jak już będziesz miała "wolne" i żadnych planów później?

A co do czasu to nie ma określone, że masz być tylko 2 minuty po skończeniu opalania i ani chwili dłużej, ale mimo wszystko nie wypada blokować dłużej niż 10, no może 15 minut, szczególnie jeśli to małe solarium z jedną kabiną :]

Gość miki m
a wiesz ze solarium jest niezdrowe i powoduje raka -pij marchewke to jest zdrowe

Gość jestembladaa
uff ;) makijaz potrafie zrobić sobie w 5 minut wiec dam rade. własnie co do wolnego, cały czas gdzies biegam, a jutro akurat zaraz po wizycie w solarium mam dosc wazne spotkanie, stąd moje lekkie zmartwienie o makijaz ;] dziekuje za odpowiedzi

zmyć makijaż możesz - są zawsze waciki i płyn do demakijażu. Ale nie sądzę, aby to byl dobry pomysł malować się ponownie, blokujesz kolejkę. Poza tym w tych kabinach nie ma zazwyczaj dużo miejsca, jest lustro, ale owietlenie nie jest jakieś świetne ( w większości), więc malowanie się będzie po prostu niewygodne, tym bardziej, że wiesz, że czekają ludzie. Idz bez makijażu i tyle. PS. Ja nigdy nie opalam twarzy :)

Ważne spotkanie po? Odradzam... Po to prysznic, bo solarium ma specyficzny "zapach"....

Gość ddrer
ale odrazu po solarium nie wychodzi opalenizna, dopiero tak po 8-10 godzinach lub na wieczor wtedy sie uwidatnia ,lecz nie po wyjsciu, jedynie czerwona twarz ,nie spieczona ale taka ewodetnie zgrzana..a to nie fajnie wyglada :o

i jeśli masz piegi to po opalaniu wsolarium będą o wiele bardziej widocznne. Ważne spotkania PO SOLARIUM daruj sobie. Dziewczyny piszą, że solarium ma specyficzny zapach. Ja się czuję, jakbym śmierdziała tym solarium. :/ Opalenizna wychodzi na wieczór.

Gość ddrer
soolara ma baardzo specyficzny zapach taki jakby topiony plastik lub jak jakis materac gumowy tak pachniesz tym specufikiem

Już pomijając fakt, że leżąc 10 minut w kabinie człowiek się trochę spoci i co...perfumy na to? Bleeee... Ja również odradzam ważne spotkanie zaraz po solarium. Może rozejrzyj się po okolicy, a nuż znajdziesz jakieś solarium, które będzie dłużej otwarte i opalisz się jak już nie będziesz musiała nigdzie iść.

Gość Ewaaaaaaa
Ja po wyjsciu z kabiny wygladam jak dziecko wojny, zwichrowane włosy, rozgrzana, smierdząca, czerwona... odradzam spotkanie zaraz po:) taki masz napiety kalendarz ze nie masz czasu wybrac sie jakiegos popołudnia na luzie, w dresie i bez tapety by pojsc sie poopalac?:)