Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdechłem

Obraziłem ją, tzn jej się tak wydaje.

Polecane posty

Gość zdechłem

Napisałem w żartach uwagę o jej cesze wyglądu na który chyba ma kompleks i się obraziła i napisała że najpierw trzeba pomyśleć a później mówić i napisała żegnam. Oczwyiście ją przeprosiłem, powiedziałem że to nie chciałem, że jest mi przykro ale już się nie odezwała.

Gość zdechłem
Jak myślicie czy do jutra jej przejdzie czy już się na dobre obraziła?

Gość jdsnfłsadjkafn
zależy co napisałeś :)

Gość zdechłem
Ona mówiła że jest wysoka a ja w żartach napisałem żeby napiła się piwa bo podobno alkohol poniża. Nie myślałem że weźmie to aż tak do siebie.

Gość jdsnfłsadjkafn
eee... to nic strasznego, jakaś durna damunia z niej :D daj se siana, bo jak za takie coś focha strzela to co dopiero, jakbyście mieli być w stałym związku i czasami się głupotę palnie :D cały czas byłbyś zdechły. Sfobiowana cizia i tyle :D

Haha myślałam ,ze jej napisałeś ,że ma cellulit jak 60latka albo cos takiego. :D

Gość zdechłem
I co teraz zrobić? Mam błagać ją o wybaczenie? Może po prostu specjalnie tak sobie napisała, żeby mi bardziej zależało?

Gość jdsnfłsadjkafn
błagać o wybaczenie? oszalałeś? a za co? Przeproś ją jeszcze raz i poczekaj, jak się nie odezwie przez kolejne 3 dni to olej, bo znaczy że ma nierówno pod sufitem i fobiczka z niej.

Gość zdechłem
Już przeprosiłem aż za bardzo. Ona się do mnie nie odezwie. Jestem tego pewny. Jest mocno nieśmiała. Ona nic nie mówi nie pytana ani o nic nie pyta. A już chciała się spotkać nawet.

Gość jdsnfłsadjkafn
chłopcze daj sobie z nią siana, debilka jakaś, ciesz się że ominęło cię to nieszczęście i ewentualnie kto inny będzie się z nią męczył.