Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gtretrhtr

maz i dziewczyna jego przyjaciela.

Polecane posty

Gość gtretrhtr

moj maz ma dobrego kumpal z pracy...czasem spotykaja sie czesciej, czasem zadziej, ale zawsze w kontakcie. On ma dziewczyne, zamierzaja sie w przyszlosci pobrac. Tylko ze teraz maja maly, nie maly kryzys w swoim zwiazku, chodzi o inna. My tez przechodzimy male problemy, klucimy sie ostatnio i wogole. Wiadomo ze maz gada z nim o tym, radzi mu co ma robic, zwierza sie. I tak samo jak sie pokluci ze mna to pisze do tej dziewczyny kumpla, gadaja, zwierza jej sie i wogole...wiadomo, tamta narzeka na tamtego, a maz na mnie. Podpytalam sie jej raz co mazs mowil o mnie i woghole, chcilam wiedziec, znac jego mysli o mnie. Maz sie o tym dowiedzila, byl wsciekly i mowi ze go sprawdzam. No fakt, kiedys mnie oklamywal, bylo to chyba 2 lata temu i stracilam do niego pelne zaufanie. I sprawdzalam go po tym nie raz, on wie o tym. Wczoraj mi wygarnal ze sobie nie zyczy zebym pislam do niej czy do niego i pytala co on mowil czy pisal, wogole o niego cokolwiek. I ze jestem zazdrosna o tamta, ze z nia pisze. I tlumaczyl mi ze to tylko kolezanka, ze przeciez to nic nie znaczy, ze go nie obchodzi w jakims innym sensie...ze tylko czasem do niej pisze czy cos. A fakt, mnie to wkurza. Moze i jestem zazdrosna, nie mowie ze nie...ale to raczej troche inne uczucie niz zazdrosc...nie lubie jak to robi, jak zwierza sie jej, radzi, jak gadaja o mnie czy o jej chlopaku...niewiem co mam zrobic, zapewne mocno przesadzam prawda???

Gość ffffffff..
Nie przesadzasz, powiedz mu że ty sobie nie życzysz żeby on cię obgadywał do tych ludzi, a jak nie to ty też będziesz na niego gadała do innych, ciekawe co on na to ci odpowie.Najlepiej na spokojnie pogadajcie o tym, powiedz że jak ty masz się czuć w obecności tamtych osób jak oni wszystko wiedzą o waszych kłótniach itp.

Nie przesadzasz , powiedz mu ze problemy rozwiazuje sie w domu i nie opowiada sie innym osobom.

Gość gtretrhtr
byla taka sytuacja ze juz nie wytzrymalam i powiedzialm mu ze z nami koniec...nazbieralo sie troche tego, wiem wybuchlam...on wyszedl, potem wrocil i zaszyl sie w pokoju...ja potem przyszlam do niego i zaczelam z nim rozmawiac. no i otem wyszlo to ze on pisal wczesniej wlasnie do niej i napomknal cos o tym ze sie pozarlismy. Mowilam mu juz duzo pozniej ze takie rzeczy wole rozwiazywac miedzy nami tylko, a on n to ze niby jak??ze jak powiedzilam takie slowa i nie chcialam z nim rozmawiac to musial sie wygadac przed kims, no przeciez nie przedemna bo jak??po takiej klutni??