Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja =)

opuchlizna dziąsła - pomocy !

Polecane posty

Gość Ja =)
Witajcie . Na pogotowiu dostałam Dalacin C i Dentosept ... Może pomoże

Gość dsfadaghh
ja tez bralam dalacin na zepsuta osemke ;] ale pamietaj o osłonce !!! I ja przykładałam lóddddddd !!!!!!!!!!!!! Od cieplego rozsadzalo mi szczekeeeee

Gość wioletta****
tez to mialam jakis czas temu,jedz gdziekolwiek do jakiegos stomatologa na pewno cie przyjmie,tez bralam clindamyc... co 8 godzin ,pierwsze slysze zeby w szpitalu ktos na to lezal hehehe

Gość gość
pop*****lce !!! szpital z zębem ? może do ginekologa z kutasem ?

Gość gość
No i tu cię Kur** zaskoczę :-) Ja leżałam z zębem w szpitalu prawie 1,5 tygodnia :) Czemu? Bo zrobił mi się ropień pod okostną , antybiotyki nie pomagały a dentyści nie mogli nic zrobić więc trafiłam do szpitala gdzie mi to miejsce z ropą rozcięli rozszerzyli szczypcami jakimiś ... Więc tak :) z zębem i ropniami można trafić do szpitala :-\

Gość Ttttaaaa
A bolalo jak tymimi szczypcami tam rozszerzali

Gość gość
Dezaftan

Gość damien11
Kompresy żelowe Flex są w porządku. Mam dwie sztuki – większy i mniejszy. Na bóle głowy czy bóle zębów taki okład jest w sam raz. Można go szybko przygotować, wystarczy mieć w domu lodówkę jeśli chodzi o zimny okład i mikrofalówkę jeśli chodzi o ciepły. Na ciepło to też można to w wodzie obgotować, ale jednak to mi dużo więcej czasu zajmuje i jest trochę bardziej logistycznie skomplikowane.

Gość Lolaaa

Hej mam problem z dość sporą opuchlizną nosa, wargi, dziąsła i policzka. Strasznie boli. Byłam u doktora i dał mi antybiotyk. Czy plukanie szałwią zmniejszy opuchliznę?