Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wieszaki

ja chce klapsydre

Polecane posty

Gość nie wieszaki

Moja pierwsza kobieta była przy kości, miała trochę brzuszka, większe biodra szersze nogi w kształcie takiej klapsydry można rzec. I więlkie obwisłe piersi - nie były sztywne wystające jak mojej obecnej, ale jak latały falowały to myślałem że padnę - tak mnie podniecałY:) Po rozstaniu miałem kilka kobiet które uważane są za super laski, czyli szczupłe itp. Jednak mam z nimi problemy, nie podniecają mnie zbytnio, ciezko podczas sexu, abym miał takie uczucia jak z moją pierwszą z ciałkiem... jak teraz dotykam tego chudego brzucha, wąskie nogi koścista dupa, średnio małe piersi, to problem aby mnie to podnieciło i mi ostatno nawet nie stanął a wystarczy że pomyśle o mojej pierwszej, albo mojej koleżance o tej samej figurze to mój admirał stoi na baczność:) Znajomi mi zazdroszczą obecnej dziewczyny bo piękna w ich oczach i w ogóle, a patrze na jednego mojego znajomego co narzeka na figure swojej to mówie kurde choć sie zamienimy:D I proszę nie piszcie ze miłość i w ogóle wiem że ważne wszysto:)

Gość gereh3h
czy ty nie jestes moim eksem/:D wlasnie opisales moja figure lacznie z wielkiem wiszacym cycem;P

Gość nie wieszaki
czy to ty Aniu:)

Gość gereh3h
nie ania:D monika:)

Gość nie wieszaki
a ile już nie jesteś razem z byłym?

Gość gereh3h
niesteyy wiekszosc facetow woli chudzielce wiec sie od niedawna odchudzam:) wiec i cyce mam nadzieje sie zmniejsza

Gość nie wieszaki
nom wiem, duzo takich jest jak Ty, moja była też się oduchdzała ale miała słabą wolę :) nie dała rady z pracą połączyć.

Gość chyba klepsydre jołopie
:O:LO:O:O:O:O:O