Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość schemat

Podkowa od kowala nad drzwi Prezent na ślub kuty napis

Polecane posty

Gość schemat

Polecam prezent oryginalny , trwały i przynoszący szczęście : podkowa ręcznie kuta od kowala): napis dedykacja ( imona data , zyczenia) tel 796156993 ( allegro schemat77)

Gość Idiotyczne, naprawdę.
Może jeszcze młotek, z monogramem młodego, żeby sobie tym młotkiem tą podkowę przybił? Bo nie wiem, czy wiesz, ale szczęście przynosi tylko podkowa, którą zgubił koń, a więc znaleziona. Te kute działają wręcz odwrotnie. Szczęścia kupić nie można, może dotrze do ciebie i przestaniesz handlować badziewiem?

Gość schemat
Rekodzieło w pocie czoła wykute nazywasz badziewiem? oj znasz ty sie chyba tylko na chińszczyznie:( zal

Co sie czepiasz ty w drugim poscie?? facet robi cos wlasnymi rekami i super jesli by mogl jeszcze na tym zarobic:). A podkowa kazda przyniesie szczescie pod warunkiem ,ze ktos w to wierzy:) bo tu o wiare wlasnie chodzi a nie o przedmiot tak naprawde.Jesli bedziesz wierzyc,ze drewniana lyzka ,ktora mieszasz bigos przynosi Ci szczescie to wierz mi ,ze tak bedzie...:)

A Panu(chyba panu,nie pani?),zycze mnostwa chetnych na te podkowki i bardzo dobrego zarobku na nich:)

Gość :):):):):):):)
:)

Gość Idiotyczne, naprawdę.
Zakładam, że podkowy są sprowadzane z Chin, a "rękodziełem" jest wygrawerowanie dedykacji na ploterze CNC. Widzieliście kowala, któremu mozolnie chciałoby się wykuwać literkę po literce? Wszystko od sztancy, albo od maszyny. Szwagier robi "kute ogrodzenia" to wiem, jakie to rękodzieło.

Gość schemat
I tu sie koleś pode mna myli ręcznie wykuwam i napis tez na niej -nalezy zdjęcia zobaczyć moich prac a pożniej oceniac nick schemat77 allegro! i mi sie chche ! a po studiach jestem ):ale pracy nie mam to kowalem swego losu zostane heheh

Gość gość
Moim zdaniem ogólnie takie prezenty kute, od kowala są świetnym dodatkiem do mieszkania. Ostatnio moim badzo dobrym znajomym kupiliśmy do domu metalowy stojak na wino. Można taki obejrzeć tu http://www.bramex.pl/ - idealnie pasuje do domowej piwniczki z winem.

Gość gość
Tylko że domową piwniczkę z winem trzeba mieć, a to nie dotyczy większości zaglądających na to forum. Ogólnie to chyba lepiej, żeby o wystroju domu decydowały osoby, które w nim mieszkają, a nie przypadkowi prezentodawcy, którzy mogą kupić prezent fajny, tyle że absolutnie do całości się nie komponujący.

Gość gość
Podkowa przynosi szczęście i już. ! Trzeba w to wierzyć,a nie wydziwiać. Właśnie w tych dniach w Krakowie na Rynku trwają Targi Sztuki Ludowej i jest stoisko gdzie kowal w 15 minut wykuwa napisy na życzenie klienta . Ma również swoją pracownie gdzie można na co dzień zamówić taką usługę. Mniej negacji a więcej pozytywnych emocji dla wszystkich krytykantów

Gość gość
Problem w tym, że szczęście przynosi tylko podkowa znaleziona, którą zgubił koń. Taka na zamówienie, żeby przyozdobić mieszkanie może zadziałać odwrotnie, ściągnąć pecha i ludzie, zajmujący się poważnie ezoteryką, a nie biznesem ezoterycznym to potwierdzą.