Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maniuraa

zamiast chirurgii plastycznej

Polecane posty

prościej i taniej zmienić wygląd zmianiając swoje odzienie. Niewiele osób wie, jak łatwo można poprawić swoją atrakcyjność poprzez zwykłą zmianę stylu ubierania.

Gość sonnnnexxon
haha , to tylko prowizoryczna zmiana. Ciuchy nie powieksza mi cyckow i nie zmniejsza nosa.

Gość Tak, bo robią to dla siebie
nosa nie zmniejszą, ale piersi powiększą staniki z push-up'ami i odpowiedni krój góry sukienki - dekoltu, jak i krój dekoltu bluzek, koszul.

Gość super ala
Byc moze da sie moda zatuszować pewne defekty,własnei jak pomarszczona szyja,dekolt,ale niestety nie da sie ukryc zmarszczek na twarzy,cieni pod oczami,czy nawet obwisłej skóry na brzuchu...zwłaszcza jesli widac ja w kostiumie kąpielowym.

Gość sonnnnexxon
push-up to ciągle prowizorka , chyba ze Ty w łozku paradujesz w biustonoszu...

Gość no żałosna jesteś haha
chodzilaś kiedys w push-upie? Najlepiej się w nim chodzi w czasie 30st upałów,pot ci ciurkiem po brzuchu leci,a wiesz jaki obciach go zdjąc? Zero cycków,bo one są tylko wtedy kiedy mam push-up!

Gość no żałosna jesteś haha
po za tym to nie jest fajne kiedy idziesz kupić ciuch po to żeby zatuszować swoje bezbiuście czy też zbyt duuuży biust idzie się na zakupy po to aby kupić to,co nam się podoba,a nie to co zakryje nasze niedoskonałości,które i tak prędzej czy później''wyjda na światło dzienne''