Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gumijagódka

nudzi mi się :) jak chcecie to pytajcie o co chcecie :)

Polecane posty

Gość gumijagódka
najpierw musisz iść do dermatologa i zbadać przyczynę tego dlaczego masz ten łupież, prawdopodobnie masz go przez jakiś składnik kosmetyku który używasz.. szampon, odżywka, lakier, żel pianka itp.. .najpierw trzeba zbadać by móc coś zalecić. zrób testy alergiczne i używaj np nizoralu przez ten czas. ale bez wizyty u lekarza nie obędzie się.

Gość Mezczyzna 20
1. Nosisz stringi ?? Jak czesto. 2.Robilas kiedys loda?? 3.Masturbowalas sie w tym tygodniu?? 4. Jak czesto sie podniecasz??

Gość gumijagódka
1. Nosisz stringi ?? Jak czesto. często 2.Robilas kiedys loda?? robiłam 3.Masturbowalas sie w tym tygodniu?? tak 4. Jak czesto sie podniecasz?? często

Gość gumijagódka
jaki lubisz seks? dobry :P z iloma partnerami go uprawiałaś? nie wiem jaki masz kolor włosów? rudy 170 cm, 50 kg... wyglądasz jak szczebel od drabiny? nie, wyglądam ładnie

Gość Mezczyzna 20
Stoi mi pala po twoich odpowiedziach. Co zamierzasz zrobic w zwiazku z tym??

Gość gtrhth
alez bylam u dermatologa 3 razy, za kazdym razem dawal mi jakis specyfik, ktory nic nie dawal. przyczyny nie podal, skladnik kosmetyku jako przyczyna zdecydowanie odpada, przez ten rok zmienialam juz tyle razy szampon, ze gdyby tak bylo, to po ktoryms by przeszlo, a guzik. nizoralem umylam pare razy nie bylo poprawy a poza tym boje sie nim myc bo wypadaja wlosygarsciami gdy nim umyje :O

Gość gumijagódka
nic :) dopijam kawę i spadam zaraz stąd :P

Gość gumijagódka
nacieraj to oliwka salicylową

Gość Omg o_O
Nie wie z iloma spala...paahaha to ladnie sie musisz puszczac ;]

Gość Mezczyzna 20
Na jaki kolor malujesz paznokcie u stop?? Czym sie masturbujesz?? M

Gość gtrhth
a wiesz ze jak psozlam do apteki poprosilam o oliwke salicylowa to mnie poprawila na ''spirytus'' i chciala dac spirytus, gdy powtorzylam ze ma byc oliwka, powiedziala ze nie ma czegos takiego :O zgasila mnie i zapomnialam o tym. dzieki za przypomnienie,zakupię w innej aptece, oby

Gość gumijagódka
wiem z iloma spałam, ale liczenie tego przypomina mi sic bardzo przedmiotowego więc nie traktuje tego jako liczbę facetów z którymi spałam.. to tylko moje doświadczenie którego nie podaje w cyfrach

Gość gumijagódka
no i koniecznie zmien lekarza. idx do dobrego dermoatologa. trzeba zbadac przyczynę

Gość gumijagódka
broń boże nie używaj teraz olejku rycynowego..jeśli już to na same końce do podgrzanego olejku, ale nie na skórę głowy. on nie jest dobry na tłuste włosy

Gość gumijagódka
Na jaki kolor malujesz paznokcie u stop?? Czym sie masturbujesz?? M na niebieski, albo różowy wibratorem

Gość Mezczyzna 20
Wsadzalas sobie kiedys cks do cipki...Nie liczac wibratora i paluszkow,tampona i mydelka.

Gość gtrhth
to w koncu uzywac czy nie ??:O

Gość gtrhth
aa rycynowego :P uzywalam, nie pomagal, kupie w poniedzialek ten salicylowy, a jaka jest jego cena,wiesz moze?

gumijagódka- miałam włosy strasznie przetłuszczające i miałam straszny tłusty łupież. Stosuję olejek ryzcynowy z polecenia pani dermatolog więc wiem co piszę. włosy zrobiły się o wiele gęstsze u nasady a co najważniejsze po łupieżu ani śladu

Gość Mezczyzna 20
Probowalas kiedys wsadzac skbie paluszki w dupe??

aaa i jeszcze mądralo w skład twojej oliwki salicylowej też wchodzi olejek rycynowy :D 1 g płynu zawiera 50 mg kwasu salicylowego i 950 mg oleju rycynowego.

i rycynowy kosztuje 2 zł a tamto 10 zł więc jest różnica, ale jak chcecie kupować olejek rycynowy ze śladową ilością kwasu salicylowego to kupujcie. Za głupotę się płaci. pozdro

Gość gumijagódka
dobra koniec tematu.. wypiłam kawę. teraz powrót do normalności :) wiem, że temat pojebany, ale czasem musi taki być. tym bardziej na kacu he he see yaa

Gość nie dość że pojebka
to jeszcze alkoholiczka :D

Gość gumijagódka
zdarza się :D