Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asia 200

Brak okresu

Polecane posty

Gość asia 200

Hej dziewczyny, od 10 lat miesiaczkuje dosc regularnie, cykl 28-30 dni. Od maja 2010 do czerwca 2011 bralam tabletki antykoncepcyjne. Ostatni moj stosunek mial miejsce na poczatku czerwca (tydzien przed skonczeniem tabletek). Potem wyjechalam na 3 miesiace za granice, okres pojawial sie regularnie. Teraz wrocilam i spoznia sie juz 2 tygodnie ! Po 1,5tyg czekania poszlam na ginekologa, przepisal mi Luteine na wywolanie okresu, biore ja juz 4 dzien i na razie nic.. jedynie biala wydzielina. Ginekolog troche mnie wystraszyl dlatego nastepnego dnia rano zrobilam test ciazowy - wynik negatywny (przez ostatnie 2 tyg uprawialam jedynie petting - zawsze bardzo bezpiecznie). Juz sama nie wiem co myslec... jaka moze byc przyczyna spozniajacego sie okresu? Ciezko pracowalam w lipcu, ale potem odpoczywalam, okres byl normalnie.. Nie bylam na diecie, nie przytylam, stresowac zaczelam sie dopiero po paru dniach.. Dziewczyny, nastepna wwizyta u ginekologa za ponad tydzien, macie jakies pomysly...?

Gość .-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
Tabletki.

Gość asia 200
jeszcze od 3 tygodni mecze sie z jakas wirusowka, to tez moze miec jakis wplyw na okres?