Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie znam sie

co to znaczy

Polecane posty

Gość nie znam sie

water project domain?

Gość nie znam sie
tzn razem co to znaczy, nie jako odrebne slowa ;)

Gość nie znam sie
to nie jest wyrwany ciag znakow tylko sformulowanie samo w sobie czyli powinno znaczyc cos sensownego...

Gość PIĘKNOŚC I SUBTELNOŚC
- Możesz odejść, wieśniaku. machnęła ręką na klękającego przed nią chłopa. - Dzięki ci, dzięki ci, wasza wysokość za wysłuchanie moich próśb! odrzekł i wyszedł z pomieszczenia, kłaniając się co chwila. Audiencje w końcu dobiegły końca. Margaret nienawidziła tego, jednak była to konieczność, aby poddani mieli wrażenie, że władca słucha głosu swojego ludu. Wstała z gracją z tronu, poprawiając delikatnie spódnicę i skorygowała lekko koronę. Udała się w stronę swoich komnat, pod czujną eskortą dwóch, dobrze zbudowanych strażników. Otworzyli jej wielkie, ciężkie, pokryte złotem drzwi. Ogarnęło ją zmęczenie, od razu padła na łóżko, osuwając nieznacznie z ciała szaty. Pogrążyła się we śnie. Nic dziwnego, dziś w nocy będzie bal na zamku, musi być wypoczęta. Nie była człowiekiem. Była sukubem. Tą magiczną krainą od niezliczonych pokoleń rządziły te stworzenia. Piękne, o skórzastych skrzydłach, z długimi, chudymi ogonami zakończonymi mistycznymi , święcącymi kulami. Intensywność oraz kolor światła kul świadczyły o wielu rzeczach od zmęczenia przez choroby po pożądanie seksualne. Mogły żyć bardzo długo, będąc ciągle młode i piękne, ale musiały spełnić jeden warunek musiały wysysać życie z innych stworzeń. Dlatego każda sukubka, posiadała własny harem złożony z mężczyzn oraz kobiet. Uzupełniały swoją energię życiową poprzez spijanie męskiej spermy źródła życia lub picia mleka z kobiecych piersi. Popołudniu zapukała pokojówka, nieśmiało pytając: - Wasza wysokość, mogę wejść? Margaret odpowiedziała ledwo przytomnym głosem: - Tak, wchodź Gebbe. Ogromne drzwi otworzyły się i oczom królowej ukazała się drobna, niska elfka o prostych, rudych włosach i wściekle zielonych oczach. Swoimi rączkami ciągnęła za sobą niebotycznych rozmiarów kufer. Zaczęła: - Rozkazano mi przygotować waszą wysokość na bal. - To już ta godzina?! zdziwiła się Margaret. Usiadła na łóżku, przecierając oczy. Powoli zgramoliła się z posłania i zajęła miejsce przy toaletce. Gebbe nieśmiało zaczęła rozbierać swoją królową, zsunęła szaty z jej ramion ukazując wielkie, jędrne piersi o różowych jak maliny, sterczących sutkach. Zwilżyła gąbkę olejkami eterycznymi i zaczęła wmasowywać zapach w szyję królowej. - Mmm-mruknęła sukubka. Uwielbiam to uczucie. - Tak, pani. odpowiedziała zakłopotana służąca. W miarę postępującego masażu królowa mruczała coraz częściej i głośniej, jakby specjalnie chciała zawstydzić Gebbe. Powiedziała: - Powiedz mi, Gebbe. Ty niedawno urodziłaś, prawda? - Tak pani! odrzekła uradowana z faktu, że nastrój się zmienił na mniej erotyczny. To zdrowy, piękny syn! - Bardzo mnie to cieszy. odrzekła. Margaret już ukształtowała w myślach pewien plan. Nudzi mnie ta gąbka..chcę, abyś wcierała we mnie olejek swoimi piersiami. Gdy Gebbe to usłyszała, gąbka aż wypadła jej z rąk. Zaczęła strzelać oczami po kątach. - Co to? zapytała ze spokojem królowa. Czyżbyś nie chciała wykonać polecenia swojej królowej? - Nie , nie pani! prawie krzyknęła. Ale. - Ale? Na twarzy Gebbe widać było jej walkę z samą sobą, mnóstwo emocji na raz kotłowało się w niej. Odpowiedziała w końcu : - Jak sobie życzysz, pani. Wstała i zdjęła swoją sukienkę. Nie miała dużych piersi jak królowa, jednak były okrągłe i nabrzmiałe od znajdującego się w nich mleka. Miała teraz na sobie tylko pas i pończochy. Uklękła ponownie, wylała olejki na piersi, które spływały po nich powoli pieszcząc delikatnie jej sutki. Poruszając się w górę i w dół zaczęła masować piersiami plecy królowej. Margaret przygryzła wargę z rozkoszy, a jej prawa dłoń podążyła w kierunku jej własnego sutka. Gebbe dyszała cichutko, a na jej policzkach zaczął pojawiać się rumieniec. - Teraz rób to od przodu. rozkazała królowa. Tym razem pokojówka bez żadnych zahamować wykonała polecenie. Zaczęła dotykać swoimi sutkami sutków królowej, wciąż poruszając się miarowo w górę i w dół. Margaret poruszyła swoim ogonem i pokierowała go w stronę łona Gebbe. Dotykała świetlistą kulą łechtaczki służącej, a pokojówka lekko drżała. - Liż moją cipkę. - Takpani. odrzekła Gebbe i osunęła się niżej, całując po drodze sutki i brzuch sukubki. Dotarła do jej skarbu, i zaczęła go ssać i lizać. Królowa jęknęła cicho. Wcisnęła brutalnie swój ogon w waginę służącej, aż ta krzyknęła. Następnie zaczęła rytmicznie go wkładać i wyjmować. Gebbe lizała ją, od czasu do czasu spijając wypływające soki z pochwy jak gdyby to była ambrozja. Nagle królowa próbowała oderwać Gebbe od jej cipki, ale pokojówka opierała się lekko. Dopiero po chwili jej się udało i powiedziała: - Połóż się na łóżku. I tak zrobiła. Margaret w tym czasie podeszła do drzwi wejściowych i otworzyła je. Stało tam dwoje umięśnionych strażników, wyraźnie zaskoczonych widokiem nagiej królowej i jej służącej. Jednak ogromne, falujące piersi sukubki oddziałały błyskawicznie na ich niemałe przyrodzenia. Królowa wprowadziła ich do komnaty i kazała rozebrać się. Uklękła przed nimi i na zmianę zaczęła ssać ich nabrzmiałe penisy. Mężczyźni mruczeli z rozkoszy i głaskali ją po jej długich, miękkich jak jedwab , blond włosach. W pewnym momencie zaczęła wkładać w usta oba fiuty na raz, nienaturalnie wykrzywiając swoją twarz. - Teraz stójcie tutaj i patrzcie jak się zabawiam z Gebbe. Na koniec macie ją całą obsmarować waszą spermą. Zaskoczeni poleceniem, nie odmówili jednak jego wykonania. Tylko w oczach pokojówki widać było strach. - Nie bój się, dziecko szepnęła jej do ucha Margaret Twój mąż o niczym się nie dowie. - I pocałowała ją w usta, wkładając swój język jak najgłębiej mogła. Złapała Gebbe ze pierś tak mocno, że z sutka wyleciało trochę mleka. Królowa natychmiast zniżyła się do sutka, zaczynając ssać ten nektar. Strażnicy patrzyli na to wszystko i robili sobie dobrze rękami. Podczas lizania cycków Gebbe, królowa jedną ręką drażniła jej łechtaczkę, drugą wsadzała w pochwę, a kulkę ogona wpychała brutalnie w jej odbyt. Penetrowała ją w ten sposób kilka minut, aż poczuła, że pokojówka doszła towarzyszył temu cichy jęk. Margaret kiwnęła głową na strażników i oni dokończyli swoją sprawę na pokojówce, pryskając spermą na jej usta, brzuch i cycki, a królowa nie spiesząc się, spijała ten niezbędny dla jej życia napój. Po wszystkim powiedziała tylko do niej:

a to gdzie taki napis widnieje?? bo to sformułowanie wg mnie jest niepoprawne, bo w jakim to czasie niby??

Gość nie znam sie
no dobra, to inaczej, moze byc tak? "zakres przedsięwzięcia wodnego"? To na 100% jest popprawne, tylko ze na zachodzie rzucaja czasem takimi niby chwytliwymi haslami, ktore nijak nie potrafie przetlmumaczyc na polski...

i co by miało oznaczać przedsięwzięcie wodne?? ale cos w tym kierunku trzeba szukac, tylko nie wiem, jak nazwać to po polsku..

Gość nie znam sie
no wlasnie taki ichni projekt. U nich to wszystko projekt jest. Wmysla jakas duperelke i urasta ona do rangi projektu. Chodzi o siec wodociagowa, aplikacja ma badac rozbiory ;)