Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała miii*

Co mam zrobic z taka szczeka?? Wstydem jest sie usmiechac

Polecane posty

Gość mała miii*

Zanim otworzycie przygotujcie sie na najgorsze :o wiec moze nie ryzykujcie :P http://www.voila.pl/244/p9675/?1 nosilam aparat taki na noc,jeszcze go mam, moze zaczac nosic? mam 17 lat..i sraszne kompleksy z powodu zebow;/ chce najpierw jakos wyprostowac a potem wybielic...

Gość mała miii*
nie mam ładnych,ale dzięki za pocieszenie;)

Gość mała miii*
*sTraszne

Gość erweweew123123123
a tą jedną jedynkę masz zdrową? ;)

Gość mała miii*
a skad takie pytanie? tak, zeby mam zdrowe tylko ze krzywe:o:O

Gość mała miii*
no właśnie na stały to mnie nie stać:o tzn kasa by sie znalazła ale rodzice wydawać na mnie nie chcą:( mam jeszcze taki jakby żelowy z drucikami i go nosiłam przez krotki okres,moze by go zaczac nosic?? na pewno gorszych nie widzialas...

Gość erweweew123123123
bo ta jedna jedynka jakby taka ciemniejsza sie wydaje...

Gość erweweew123123123
kup sobie zdejmowany, po co staly? stale sa po to, zeby mogli wiecej zarobic, a zdejmowany wcale nie ejst gorszy

Gość w polsce to chyba z 60%
o daj spokój normalne zęby. widzialam gorsze.

Gość kalina7627
autorko, uwierz mi, mam gorsze zeby. ;) wiem co czujesz bo dla mnie tez sa okropnym kompleksem, jednak po 22 latach w koncu sie zebralam i za 2 tygodnie zakladam aparat. nosilam ten na noc jednakjuz nic mi nie daje, przez 2 lata odkladalam pieniazki i zakladam staly. nie ma na co czekac, do roboty;)!

Gość mała miii*
ale jaki zdejmowany masz na mysli? bo z tego co wiem sa takie co dzieci noszą, i taki zelowy co ja mam... jakbys miala czas i chec to prosze rozwin temat swiatlo tak padlo bo ten jeden zab jest skrzywiony i na drugim tak to wyglada minimalnie ciemniejsze mam dlatego ze z fluorem cos mam w zebach ale to minimalnie, w rzeczywistosci prawie niewidoczne to jest, gorzej na zdjeciu

Gość aha ii ach
nie rozumiem dlaczego przestałaś nosic ten aparat. :o teraz nie wiadomo czy ci wejdzie na szczękę, bo jak znam życie i z własnej autopsji tez, to to co sie naprostowało, zdążyło sie sporo cofnać. Samo sie ni naprostuje, nie wyglada to ładnie, dziwie ci sie, ze masz jakieś obiekcje co do noszenia aparatu. Takie ożywione zycie nocne prowadzisz, że nie możesz sobie załozyć????? :o

Gość kalina7627
zdejmowany to ten na noc. dzieci nosza taki sam, nie ma roznicy, tylko im czlowiek starszy tym slabiej dziala.. co do noszenia, ja na poczatku nosialam w nocy i pol dnia, z czasem przestalam, po pol roku chcialam znowu zalozyc ale juz byl do niczego, nie dalo sie go wcisnac..

Gość mała miii*
jak bylam mlodsza to go nosilam, ale denerwował mnie bo zeby mnie okropnie bolaly,ponadto wypadał mi w nocy byl mniej skrzywiony,teraz tak odstaje a jak mowie to z boku wyglada jakby ktos mi siekiera go sciał,i taka szpara jest widoczna jakies pol roku temu mi sie jeszcze bardziej skrzywil,zrobil sie taki miekki i ruchomy:o i do przodu go ''wyrzucilo''

Gość mała miii*
kalina a jakie masz zęby? lekko krzywe? czy takie jak ja.. i czy widac jakas roznice?

Gość szakilakiasedziugu
Widziałem gorsze uzębienia. Aparat ortodontyczny na przynajmniej rok i będzie piękny uśmiech ;)

Gość kalina7627
bo z poczatku zawsze bola zeby, mnie tez tak bolalyze rano po przebudzeniu nie moglam go wyjac bo balamsie ze wyjdzie z zebemi, ale po 3 dniach bylo ok. jesli Ci odstaje to radze nie nosic bo moga Ci sie bardziej skrzywic a nie naprostowac.. a moje zeby.. heh wstyd.. niestety mam mala szczeke i zeby bardzo stloczone, wyrwane wszystkie 4 i 7, dwa zeby na podniebieniu i zgryz przesuniety w lewa strone.. mysle ze mimo wszystko mam duzo wieksza wade od Ciebie.

Gość ale czemu....
widocznie mialas za bardzo scisniety ten aparat dlatego zeby bolaly... ech

Gość ale czemu....
aha nie baw sie w zadne wybielanie, to bardzo niszczy szkliwo. tylko dentysci sie na tym dorabiają, a ty sobie zeby zniszczysz. no chyba ze jestes bogata i stac cie na implanty...

Gość 323flkdk
Nie chcesz stałego aparatu ? Ja miałam o wiele gorzej :) jeszcze nosze, ale ząbki proste... :)

Gość zebami sie loda nie robi
wiec jest ok :classic_cool: