Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lilka2345

Co to znaczy być szczęśliwym małżeństwem??

Polecane posty

Witam Was! Co rozumiecie przez pojęcie szczęśliwe małżeństwo?? czesto można przeczytac, ze ktos pisze o danej parze jako szczesliwym malzenstwie ale czy to tylko pozory z zewnatrz dla otoczenia?? Jakie sa tego oznaki?

Gość jasmin pachnacy
rozumiec siebie nawzajem. swoje uczucia, potrzeby ale i...to co nas boli. umiec kochac, przepraszac, dziekowac, tulic sie pisac do siebie slodkie smsy, listy, maile, chodzic na spacery, randki.. robic dla siebie wszystko.

Gość seeker84
wg mojego kolegi to miec mila,dobra zone,ktora jest dobra,nie zdradza,ugotuje,moze byc nudno,ale to nawet lepiej bo jest przetext do zdradzenia,najlepiej wybierac na zone kobiete ktora nie zdradzi,najlepiej katoliczke

Gość aha ii ach
dla mnie zwrot "szczęśliwe malżeństwo" to oksymoron.

Gość jasmin pachnacy
miła dobra zona, fakt, ale ona chce miłego dobrego męża wspolne wypady na szlaki górskie, kapiel w strumyku, liczenie kamieni na polnej drodze.. na co jej fucker?

Gość maybelineNY
szczesliwe małzenstwo,haha to na zdjeciach pozowanych na nk :) potem taki koles do mnie pisze czy mialabym ochote na bzykanie a na profilu fotki z zonka i bachorami :)

No ok, a jak ludzi coś połączy wielkiego, czują ze chcą z sobą byc, ale kłóca sie prowadza non-stop wojny..Co jesli chca byc razem ale wiedza ze nie beda tym "regułkowym" szczesliwym malzenstwem? Choc bardzo by chceieli, to jednak wzajemne charaktery nie daja im spokojnej codziennosci, momo ze wszystko inne w sobie im odpowiiada...jak np spojrzenie na zycie, przyszlosc..zasady itp.

Gość kobra w tancu
szczesliwei czyli ZGODNE PEŁNE HARMONII a nie..jedno a drugie b...jedno tu, drugie tam, jedno wtorek, drugie piątek, jedno 13, drugie 19..no way!

Gość QueenBeee97
nie mam meza,ale czesto rozmawiam z facetami,nie sa szczesliwi w małzenstwach,ale widzialy galy co braly,zreszta w wiekszosci kobieta jest sużebnica jasnie pana,sex na zawolanie,obiadek,posprzatane,a jeszcze zarabia :)

Gość Coś kręcisz
Co to za charaktery nie pozwalające być razem,i jednocześnie sprawiające,że ludzie mają podobne spojrzenie na życie,to jakaś ściema,raczej nie ma takich sytuacji.Jeżeli patrzysz podobnie z kimś na życie to chyba normalne,że się z tym kimś dogadujesz.

Gość mike_maruda
rob mezowi loda zamiast siedziec na necie to bedziecie miec taki zwiazek,amen

Gość mike_maruda
żaluje ze nie jestes moja zona :p

Gość rozumiec sie, szanowac
pomagac sobie, miec wspolne tematy,poglady. No i pociag fizyczny . U nas tak jest.