Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czujna kobita

Konsekwencje romansu mojego syna z 18latką

Polecane posty

Gość czujna kobita

Syn ma żone , dwoje dzieci a tu 18latka powiedziała nam niedawno że jest w ciąży. Z moim synem, ja zaproponowałam im jedno rozwiązanie aborcje, liczyłam na ojca tej dziewczyny bo był przeciwny związkowi córki ze starszym, żonatym i dzieciatym facetem ale wyrzucił mnie z domu gdy im złożyłam oferte. Czyli jest jedno wytłumaczenie ta dziewczyna i jej ojciec liczą na pieniądze z alimentów.

Gość seeker84
jak twoj syn nie umie utrzymac ptaka w spodniach to niech placi ladnie to tak babciu,ze chcesz wnuka zabic?

Gość i słusznie
chciało się fajfusowi dupczyć na boku to niech płaci za bękarta !

Gość karolina_Zwierzak
idiotko,nie wiesz ze aborcja jest w PL zakazana? :)

Gość czujna kobita
Ja im złożyłam oferte, gdyby moja córka tak się zachowała to inną by miała rozmowę. Kto to widział by 18latka wchodziła prawie 30letniemu facetowi do łóżka, taki który ma rodzinę. Ja też nie chce by mój syn się rozwodził, nie chce by mój syn był rozwodnikiem przez głupote jakiejś smarkuli.

Gość glos-z-glebin
aobrcja to zabójstwo, ciekawe skąd się biorą takie zepsute baby, a synek niech płaci za swoje błędy - jak się myśli ch**em zamiast głowa, tylko szkoda jego dzieci i żony, ale jaka matka, taki syn morderczynio!

Gość maybelineNY
a twoj syn ma glowe czy tylko penisa? :) mama ma za niego sprzatac? jestes pania dulska? :)

Gość czujna kobita
Wiadomo, moj syn jest mezczyzna Nie od dzisiaj wiadomo ze mezczyzni lubia przygody i korzystaja z okazji jesli moga sie zabawic z mloda dziewczyna, ja mam 3 corki i wiem ze w tym wieku zadna z nich nie uprawiala seksu. A ten ojciec? przeciez to w jego interesie jest by corka skonczyla szkole a nie zaczynala doroslosc od pieluch.

Gość maybelineNY
dobra,widac ze temat to prowokacja

Gość glos-z-glebin
jesteś idiotką bez sumienia szukająca najprostszych rozwiązań, trzeba brać odpowiedzialność za swoje czyny. "Nie od dzisiaj wiadomo ze mezczyzni lubia przygody i korzystaja z okazji jesli moga sie zabawic z mloda dziewczyna, ja mam 3 corki i wiem ze w tym wieku zadna z nich nie uprawiala seksu." powinnaś się zachować tak jak trzeba, żeby tylko albo twoje córki nie przekonały się co to jest "karma" jak nie daj Boże kiedyś się los obróci.

Gość schoolin'girl
To chyba raczej wina Twojego syna - 30 latek, żona, dzieci i się bierze za 18tki? Wiadomo, że w tym wieku nastolatki myślą o niebieskich migdałach, więc to raczej wina faceta - niestety czasem trzeba spijać piwo które się naważyło.

Gość i to nie ty tylko jego zona
powinna zdecydowac czy chce z nim dalej byc.i to z zona powinni rodzice tej dziewczyny porozmawiac. a na ciebie szmato do ksiedza doniesc zeby cie z ambony wyklal za morderstwo.

Gość fddfsdgs
Jebany synalek, tchórz i kretyn

Gość eda@@@
DO AUTORKI--- CZY TY WIESZ CO NAPISAŁAS? 17:01 [zgłoś do usunięcia] czujna kobita Ja im złożyłam oferte, gdyby moja córka tak się zachowała to inną by miała rozmowę. Kto to widział by 18latka wchodziła prawie 30letniemu facetowi do łóżka, taki który ma rodzinę. Ja też nie chce by mój syn się rozwodził, nie chce by mój syn był rozwodnikiem przez głupote jakiejś smarkuli. ONA MU DO ŁÓZKA WLAZŁA ON NIE?

Gość Zdruzgotana nananan
Widać, mamusia zapatrzona w swojego synusia, który był bezbronny wobec tej silnej 18-latki któa go pewnia zgwałciła! kobieto, weź się ogarnij bo się zachowujesz jak dewota spod kościoła...:/ ciekawa jestem ile Ty miałaś lat jak zaczęłaś się seksić..

Gość u88
doczujna kobita chciałaś zabić wnuka ?

Gość mądry_1
czujna kobita - ale jestes durna cipa...to ze nie zgodzili sie na aborcje nie znaczy ze licza od razu na kase, tylko ze to jest moze sprzeczne z ich systemem wartosci.... a ta 18latka wcale nie musiała pchac sie do łozka twojemu zonatemu i dzieciatemu synowi, tylko to on mogł tego chciec