Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasicasss

Wstydzę się powiedzieć rodzicom i znajomym że znowu jestem w ciąży.

Polecane posty

Gość kasicasss

Moje pierwsze dziecko ma 16 miesięcy a ja mam dopiero 22 lata:( Co prawda mam męża, dom ale i tak czuje że przegrałam życie.

Gość sztuczne szcze111111
cóż...........XXI wiek ale ludzie nadal nie widzą co to antykoncepcja

skoro masz męża i dom powinnaś się cieszyć życiem.. wiele kobiet nie miało szczęścia i muszą same wychowywać dziecko bo jego ojciec stwierdził że go nie chce.. jestem pewna że Ci to przejdzie, pierwsze dziecko to ciężka sytuacja, sama jestem w ciąży i mam mieszane uczucia.

z czego ma się cieszyć? że ona to kura domowa w wieku 22 lat a jej mąż to dzieciorób?

a kto powiedział że będzie kurą domową? Ja jestem w trakcie studiów, pracuję, i nie mam zamiaru być kurą domową, bo jak ktoś chce coś osiągnąć to osiągnie. Ale oczywiście są też kobiety które 8 miesięcy leżą i pachną.

kura domowa raczej nie leży i nie pachnie.

Mi chodziło o to że to jest indywidualny wybór czy będzie się kurą domową, pracować, chodzić na studia czy leżeć i nic nie robić.

raczej nie jest normalne to zeby dziewczyna mając 22 lata miała juz 2 dzieci na karku choć są i takie przypadki gdzie gówniary zaczynaja majac 15 lat:D a potem zale i rozpacz! ale do kogo? ze sie ma meza dziecioroba a samemu sie nic nie osiagneło poza bawieniem dzieci praniem sprzataniem i gotowaniem dla mężulka?

Gość akukuuuu
oj za 10 lat docenisz i bedziesz sie bardzo cieszyc ze urodzilas tak wczesnie :) a te co Cie teraz krytykuja beda siedzec w pieluchach a Ty jeżeli tylko bedziesz chciec bedziesz w pełni rozwijac swoja kariere :)

Gość tez bym sie wstydzila
i nie jest to zlosliwosc naprawde. Raczej ci wspolczuje ogromnie :-(

nie wiadomo czy będzie gotować i sprzątać. nie oceniajmy ludzi po pozorach. Może dziewczyna ma wykształcenie i pracę ? A dzieci to sprawa indywidualna.. ja też jestem w podobnym wieku, ale raczej na jednym dziecku się skończy.

akukuuuu - hahAHAHAHHA KAWAŁ DNIA:D

Gość jaka kariere
:O Kury domowej? O jakiej karierze moze mowic kobieta, ktora ma 22 lata, pewnie zadnego porzadnego wyksztalcenia i dwoje dzieci? Na kasie w sklepie? Zal dziewczyny i tyle.

Podam przykład, moja sąsiadka ma 21 lat i ma już 4 dzieci. każde z innym facetem...

Gość lalamido888888888888
no oczywiscie na tym forum najwięcej zrozumienia dla kobiet i życzliwości!!!!! co drugi temat o staraczkach więc tym bardziej mnie dziwią odp. autorko pewnie jestes przemęczona ale głowa do góry- to tylko DRUGIE dziecko nie piate:-))) dasz radę!!!! miedzy dzieciaczkami bedzie mała różnica wieku a ty owszem się przemęczysz trochę ale za parę lat będziesz miała odchowane i dalej będziesz młoda a te zmije tutaj będą zakładały kolejne tematy o niemożnosci zajscia w ciążę :-)))

Gość wiesz co???
Moja koleżanka ma gorzej.W wieku 18 lat 2 urodziła!!!:O.Jedno ma 4 a drugie 3 lata

Gdyby dziewczyna się kształciła , pracowała, i przy tym zajmowała się domem i rodziną nie miała by się czego wstydzić bo by wynilało ze macierzynstwo jej swietnie służy. A ona? chełpi się jedynie tym że ma MĘŻA i DOM.:) super osiągniecie. Gratulacje. a teraz zmykaj do garów i pieluch bo mąż zacznie cię lać jak nie bedziesz posłuszna. Typowa patologia

Wspolczuje, twoj maz szybko znajdzie sobie ko chanke bez przejsc. Taka prawda. Ja mam 21 lat a z moim facete,m chcemy sie soba nacieszyc zanim wkroczymy w zycie rodzinne, a ty jestes bezmyslna szmata i trudno, bywa :)

Nox Anielica pieknie to ujełaś:)

Gość akukuuuu
no akurat ja miałam 22 lata jak urodziłam skonczyłam studia akurat pierwszego stopnia pozniej zrobiła uzupełnaijace teraz kiedy mam ponad 30 lat rozwijam sie zawodowo a kolezanki ktore mnie krytykowały teraz siedza w pieluchach i same sie przyznaja ze wolały by urodzic wczesniej... wiec moze dla Ciebie to kawał tak jak dla nich wtedy a pozniej jednak przyjdzie czas na refleksje?? ja nic nie załuje mam wspaniałe dzieci, męza, dom i prace jestem zaraz po 30 a swiat stoi przede mna otworem to takie smieszne ze mi sie udało?? a autorka jak tylko bedzie chciała to też moze cos z zyciem zrobic trzeba tylko chciec :)

sztuczne szcze111111 w sumie z ostatnią Twoją wypowiedzią się zgodzę..

Ja też urodzę w podobnym wieku, ale mogę się "pochwalić" pracą i studiami, a nie mężem. jak ktoś chce do czegoś dojść to dojdzie mimo trudności. Moja ciocia urodziła w wieku 18 lat, teraz ma 28, studia skończone, dobrze płatna praca i dziecko odchowane.

kasicasss Powinnaś być bardzo szczesliwa i niczym sie nie przejmować całe życie przed Tobą. Ja mam 20 lat męża, dom, studia dzienne i za tydzień rozwiązanie a powiem Ci więcej chcemy jak najszybciej zacząc sie starac o drugiego Skarba. jestem bardzo szczęśliwa i już cały dom wysprzątałam żeby trochę przyśpieszyć rozwiązanie bo nie mogę się doczekać. Pomyśl w druga stronę kiedy będziesz miała odchowane dzieci zajmiesz sie saba a kobiety, które zajeły sie teraz karierą będą musiały z tego rezygnować a to jest o wiele gorsze. A Ty tak naprawde tez nie musisz sie w niczym ograniczać możesz byc aktywna mamą. Trzymam kciuki i głowa do gury

spojrz na to inaczej - Twoje dzieci nie bedzie dzielila duza roznica wieku, beda sie super dogadywac. Ty jestes mloda wiec szybko do siebie dojdziesz po porodzie i szybciej wrocisz to 'starych' wymiarowprzynajmniej ogolnie tak sie dzieje). do tego za kilka lat bedziesz miec odchowane dzieci i nie bedziesz miec problemow z tym, ze nie chca Cie gdzies zatrudnic bo pewnie niedlugo zajdziesz w ciaze teraz pewnie sypie Ci sie swiat ale nie lam sie - masz gdzie mieszkac, masz meza, nie ejstes sama

Pieknie i prawdziwie ;) Faceci szybko sie nudza takimi byle lochami, inkubatorami. Szybko przestaka byc atrakcyjne, kojarza sie z zapachem gowna a potem rycza szmaty. Zycie. Ja tam zamierzam poczekac, az sie nacieszymy soba i bedzie my NAPRAWDE DOJRZALI.

akukuuuu wyobraź sobie że również mam dwójkę wspaniałych dzieci, kochającego męża, wspaniałą prace i realizuje sie w pełni zawodowo. ;) i nigdy nie stękalam jak mi źle i nie dobrze, Gdybym nie była na siłach na pewno nie brała bym sie za robienie drugiego dziecka. mamy XXI wiek tak? wiec chyba wiadomo co to antykoncepcja. A nie potem żal, pretensje i zgrzytanie zębami

Trzymam kciuki i głowa do góry* błąd zaraz się posypią komentarze o tym ,że pisała jakaś analfabetka

Nox Anielica - no widzisz, też dobre podejście. Tylko że niektórzy czują się w wieku 21 lat bardzo dojrzali.. ;)