Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasicasss

Wstydzę się powiedzieć rodzicom i znajomym że znowu jestem w ciąży.

Polecane posty

Gość sztuczne szcze111111
a dziewczyna ma 22 lata, i już jest typową zaniedbaną kurą domową. Jak Nox ujeła szybko facet znajdzie sobie kochanke:D

ja mam zamiar mieć jedno dziecko i wystarczy. a w przyszłości? kto wie :)

a potem facet czuję się zaniedbany, bo taka dziewucha nie ma nawet siły sie umalować i porządnie ogarnąć a co dopiero mówić o udanym zyciu seksualnym.? potem jak odchowa dzieci nie bedzie jej sie chcialo isc na studia bo już wypadnie z rytmu. ktos kiedys dobrze powiedział ze jesli człowiek nie zrobi kariery do lat 30 nie zrobi jej wcale, sprawdza sie

Gość a taka tammmmmmm
kurcze dziewczyny ale gdzie wy wyczytałyscie ze jesyt zaniedbana kura domowa?? skad wiecie co autorka robi w zyciu?? czy sie nie kształci?? bo nie napisała tego od razu w temacie?? zastanowcie sie najpierw zanim zaczniecie kogos krytykowac czy wyzywac i wyroki stawiac bo przeciez Wy przekubki wszystko wiecie!

sztuczne szcze111111, z tym się nie zgodzę, moja mama mnie urodziła w wieku 19 lat, a studia zaczęła robić w wieku 36. Są wyjątki :) zależy czy wychowa się dziecko które da sobie radę w życiu, czy takie co w gimnazjum zajdzie w ciąże..

a taka tammmmmmm - osoba która osiąga coś w życiu, uczy sie , pracuje i jest spelniona, NIGDY nie napisze ze czuje ze przerała życie. Łatwo chyba wyciągnąć wnioski

Gość a taka tammmmmmm
jasne juz wiecie nawet ze nia ma sił sie uamlowac czy jest do niczego w łozku!! no tak bo tylko kobiety po 30 to potrafia! młoda przeciez sobie nie poradzi zal mi wal, nie generalizujcie tak! bo i wieku 20 i 30 a nawet 40 trafia sie takie ktore sobie nie poradza i na odwrót ...

no z tym masz racje, ale może to jej chwilowe przeżycia.. jak już wcześniej napisałam moja sąsiadka ma 21 lat, i 4 dzieci, każde z innym facetem. czysta dziwka, bo inaczej sie nie da.

Heejt - czywiscie że można, gratulacje w takim razie dla Twojej mamy za determinacje. Ale rzadko się to zdarza.

Gość a taka tammmmmmm
mozna przegrac zycie pod roznymi wzgledami a głupie i proste wnioski kazdy moze wysnuc np ja moge stwierdzi po Twoich wpisach ze jestes stara czarownica :D

Mimo tego że nie mam z nią od jakiś 3 miesięcy kontaktu, to jestem pewna że dalej na te studia chodzi. Bo nie należy do osób głupich. Dobrze że już nie mieszka z nami, bo w domu przy moim starym była tylko pomiotem do sprzątania. teraz jest niezależna.

a taka tammmmmmm masz racje że nie wiek jest tu wyrocznią dojrzałości do posiadania dziecka. Ale skoro ktoś pisze że przegrał życie i wstydzi się tego że spodziewa sie kolejnego dziecka to zwykła niedorosłość emocjonalna. bo wszystko wnioskuje na to ze to zycie przegrala z powodu dziecka. a czy to dziecko jej sie kazalo pchac do łożka z mężem dzieciorobem? czy nie mozna zainwestowac pare groszy w antykoncepcje? lepiej później zalic sie i rozpacz

Nie rozumiem krytykowania takich dziewczyn przecież macierzyństwo to nie koniec świata. Nie trzeba robić z siebie kury domowej i zaniedbywać męża to wszystko przecież można pogodzić. A w małżeństwie to chyba normalne,że pojawiaja się dzieci tylko trzeba pamiętać,że to Wy małżonkowie jesteście dla siebie a nie dzieci.

osobiście znam dziewczyny które miały dzieci w wieku 20-lat i tak nie stękały, realizowaly się życiowo itd tu widze typową niedojrzałość.

a taka tammmmmmm - jak dla mnie możesz mieć mnie za kogo tylko chcesz, czarownice, diabła czy kogo kolwiek. Generalnie nie interesuje mnie opinia ludzi, postepuje w zyciu jak uważam . Nie trawie miągliwych ludzi którzy sami zgotowali sobie jakiś los. Jak ja popełnie błąd mam żal do samej siebie a nie do całego swiata

No dokładne, może to dziwnie zabrzmi, ale moja znajoma urodziła dziecko w wieku 17 lat, ale miała na tyle ambicji żeby skończyć technikum i znaleźć pracę. Więc to nie wiek jest wyznacznikiem.. może to brzmi patologicznie, ale dojrzałość to nie tylko ilość przeżytych lat. znam matki w wieku 30 lat, które mimo wieku nie dają sobie rady, i zamiast wychowywać dziecko szlajają się na dyskotekach.

Więc o to chodzi. Rodzice są od dawna po rozwodzie, a to że z matką się nie układało i wolała znaleźć sobie faceta i zerwać z nami kontakt to już jej sprawa. ja mam swoje obowiązki, prace, studia i kontakt z nią mi nie potrzebny.

I tak wlasnie koncza zbyt wczesne matki, znudzone potem zyciem rodzinnym szukaja lepszych rozrywek :D 🖐️ To juz mamy moral 🖐️

Gość wredna baba tło
nox anielica-ale z ciebie suka wredna

Gość wredna baba tło
małolata suka i tyle

Nox Anielica - poczekaj, aż będziesz dojrzała, i w podobnej sytuacji. to że teraz cie facet rucha ile może to nie znaczy że za pare lat cie nie zostawi dla lepszej. ;) każdego krytykujesz a na siebie nie spojrzysz. nie znasz mojej sytuacji i zapewne nie poznasz.

Gość gaszbava
Akurat Nox Anielica ma sporo racji :D niestety :P

Gość wredna baba tło
tak ma-krzywe nogi jak sra