Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość where is the love__?

GDZIE?

Polecane posty

Gdzie taka dziewczyna jak ja może kogoś poznac? 26 lat, nie lubię imprez gdzie jest dużo ludzi, nie wychodzę do klubów. Jakieś spotkania z przyjaciółkami na kawę, nauka języków, hobby w postaci fotografowania, uprawiam też sporty. Ale obracam się albo w gronie kobiet, albo robię coś indywidualnie. Nie chce umawiac się przez internet bo się zraziłam. W sumie jest mi przykro bo w życiu nie sądziłam że zostanę sama w tym wieku :/ A szanse że kogoś poznam coraz mniejsze.

Gość ola_wwww799
a skad jestes?

A jakie to ma znaczenie? Mieszkam w dużym mieście.

Kafeteriusz fantastyczna porada!

Gość ELMO997
tluczesz dupe a nie umiesz lasce odp skad jestes,z takim podejsciem zawsze bedziesz sam

Gość siostraMierzwa
Może wybierz się na siłownię albo na jakąś ściankę? Klub wysokogórski ? (zależy gdzie mieszkasz) Wolontariat?

Rozumiem, że to ironia. Kina, dworce PKP, PKS. Galerie, centrum, różne wydarzenia czy to kulturowe czy to muzyczne. Jeśli miasto ma np 100.000 to jak się coś dzieje, nie ma rady, żeby ludzie się tam nie zbierali w tysiącach. Do galerii wcale nie trzeba wchodzić wystarczy, że ludzie tam przychodzą. Jeśli nie potrafisz poderwać to już inna sprawa.

Gość racjonalny
Chyba coś nie tak jest z waszym czytanie. Bo temat został założony przez kobietę. Wyraźnie napisała o co jej chodzi. Mam tak samo jak ty :) Też jestem sam a jestem po 4 latach związku i mam problem z odnalezieniem się. Niestety na pytanie zadane przez Ciebie nie ma jednoznacznej odpowiedzi.

I może mam jeszcze się tam pojawic z koszulką z napisem Single? Nie jestem typem osoby która pierwsza podrywa faceta.

Gość siostraMierzwa
A kto każe Ci podrywać na siłowni czy na ściance? Kobieto, daj się poznać. W domu to raczej nikt Cię nie odkryje. Właśnie, takie spędy jak koncerty itd to dobre wyjście też.

Pewnie tak, tylko jeszcze trzebe miec z kim wyjsc. Chodzę na siłownie, basen, biegam w sumie staram rozwijac swoje zainteresowania i nie siedziec w domu. Ale niestety albo faceci są zajęci albo po prostu są zbyt nieśmiali by zagadac. Nie wiem czuje że nikt nie jest mi pisany.

Gość siostraMierzwa
Jesli facet jest nieśmiały to może Ty przejmij deliktanie inicjatywę jeżeli Ci się podoba? Nic nachalnego, ale jakaś mała sugestia tak, aby się odważył i dostrzegł, że ma szanse.

Gość uiynuih
Gdzie taka dziewczyna jak ja może kogoś poznac? 26 lat, nie lubię imprez gdzie jest dużo ludzi, nie wychodzę do klubów. Jakieś spotkania z przyjaciółkami na kawę, nauka języków, ja też przestałem chadzać do klubów. ostatnio to taka walka była że wszystko fruwało :D