Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Heejt

Nastolatki w ciąży.

Polecane posty

Skoro tyle tematów jest na temat ciąży, i dziwne dla niektórych jest rodzenie dzieci w wieku 21 lat, mam pytanie. Co myślicie o nastolatkach które zaszły w ciąże? nie mówię o 13 letnich gimnazjalistkach tylko uczennicach szkół średnich, 16 - 19 lat? Nie mówię o wpadkach na dyskotekach nastoletnich szmat, tylko o dziewczynach które czują się dojrzałe na dziecko. (był nawet wczoraj o tym program) Osobiście znam tylko jedną dziewczynę która w wieku 17 lat urodziła, obecnie ma 25 lat i skończone studia. Czy wiek wg. was musi być wyznacznikiem dojrzałości?

Gość mama obozowiczów
nie musi być wyznacznikiem, urodziłam 1 dziecko jak miałam 17 lat w wieku lat 19 miałam juz dwoje...teraz mam 34 lata, skończone szkoły, dobrą pracę i duże nastoletnie dzieci :) ale nie kazda młoda mama potrafi szybko dojrzeć.

a jak na to zareagowała Twoja rodzina gdy w wieku 16/17 lat powiedziałaś że jesteś w ciązy?

Gość mama obozowiczów
Musiałam powiedzieć, ale poszło jakos spokojnie, potem był ślub ale po 10 latach rozwód jedynie małżeństwo było jednym wielkim nieporozumieniem :P

w jaki sposób o tym poinformowałaś? z tego co wiem od tamtej znajomej to jej rodzice nie przyjęli tego zbyt miło, i stwierdzili że na życzenie spier... sobie życie.. ;/