Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dydydy

starania o dzidziusia

Polecane posty

Gość dydydy

witam moze ktoras z was byla, lub jest w takiej sytuacjii? otoz staramy sie z mezem o potomka, cykle mam 26 -29 dniowe. tym razem zdecydowalam sie zastosowac testy owulacyjne poniewaz staramy sie juz 5 cykli bez rezultatu, a wiec pierwszy test ow. zrobilam wieczorem w 9 dniu cyklu i wyszla slabiutkaaa druga kreska, kolejnego dnia rano wyszly dwie mocne. stosunek w tym cyklu byl tylko jeden (ze wzgledu na tryb pracy meza, czesto jest poza domem kochalismy sie w 12 dniu cyklu i wtym dniu rozniez robilam test owulacyjny i takze byly dwie kreski. wiec jaka jest szansa na bobasa. prosze o odpowiedzi

Gość xdxd
po pierwsze testy owu... najlepiej robic o stalej porze i kolo poludnia nie rano jak testy ciazowe po drugie druga kreseczka musi byc ciemniejsza od pierwszej i w ciagu 24 h prawdopodobnie dojdzie do owulacji po trzecie testy owu... pokzuja pik LH ktory jeszcze nie oznacza ze dojdzie do owulacji

Gość dydydy
a wiec test ktory robilam jest niewazny?

Gość szanse zawsze sa
mniejsze lub wieksze jak jestem zdrowa maz zdrowy to napewno predzej czy pozniej sie uda

Gość dydydy
no robilam testy z samego rana zarazpo przebudzeniu. i rzeczywiscie jeden z testow ma bardziej ciemna kreske ale ten akurat byl robiony dzien po stosunku bo mialam nadzieje na dalsze proby ale niestety nie udalo sie.

Gość szanse zawsze sa
a i le sie juz staracie/?

Gość dydydy
to jest 6 cykl.

Gość dydydy
to jest malo wiem, ale dwa lata temu poronilam na samym poczatku ciazy 5, 6 tydz ciazy byl i swiruje troche, maz mowi ze jestem przewrazliwiona. mhhh on jest prawde mowiac bardziej opanowany niz ja chociaz tez sie caly czas wypytuje jak mysle czy sie uda czy nie.

Gość dydydy
ktos tu zaglada czasem?

Gość mama również planująca
cześć my z mężem rówznież staramy się o dzidzię, teraz już będzie 7cykl. Mamy 2letnią córkę z która zaszłam w 2cyklu mimo nieregularnych cykli (22-32dni). Również mam zamiar skozystać z testów owulacyjnych. Może nam się w końcu uda. Mój mąż jest podobnego zdania co Twój, że za bardzo się przejmuję:) Pozdrawiam Cie

Gość dydydy
no moze i nasi faceci maja racje, ale jednak ja mam stresa bo rzadko kiedy nam udaje sie trafic w odpowiednie dni z powodu jego pracy. pod koniec miesiaca mam dostac @ powinna byc ok 25-29 wrzesien i mam nadzieje ze tym razem jej nie bedzie!!!! :)

Gość dydydy
trzymam za was kciuki rowniez:)

Gość dydydy
mhh chyba nikt tu nie zaglada...... Ciagle mysle o tym czy w tym miesiacu bedzie ta@czy nieeeee. Te czekanie jest meczace okropnie.

Gość ja tez ja tez czekam ...
na @ staramy sie od lipca po poronieniu mam nadzieje ze tym razem sie uda :)

Gość dydydy
kurcze mam nadzieje ze sie uda i ze bedziemy mogly tu pisac nie o tym jak sie staramy, jak nam bobasek rosnie ......|:) trzymam kciuki!!!!!!!

Gość dydydy
ale jak o tym nie myslec? :)

Gość ja tez ja tez czekam ...
no wlasnie a wez nie mysla jak sie nie da ja mam od groma zajec jak nie w domu to w pracy ale jednak wieczorem czas wolny i wtedy zaczyna sie te myslenie czy akurat moze w tym miesiacu sie uda

"obsesyjne myślenie o dziecku to antykoncepcja 100% potwierdzi Ci to każdy gin. Nie myśl, tylko rób swoje " dokładnie, potwierdzam :) ja dopiero jak odpuściłam to zaszłam i teraz 5 miesiąc leci :) wyrzuć te testy, wyluzuj się, nic nie licz i zanim się obejrzysz zajdziesz w ciążę. Powodzenia

Gość dydydy
staram sie nie myslec tak jak radzicie ale jakos nie moge, zawsze myslami gdzies tam odbiegam.... i znowu zaczynam myslec jak to fajnie by bylo zeby to byl juz ten miesiac:) mhhh no ale coz zobaczymy, wiem ze macie racje ze takie myslenie non stop szkodzi ale to jednak jest silniejsze :) dziekiiii za wsparcie dziewczyny:) pozdrawiam goraco a teraz ide juz spac:) niestety znowu sama bo maz w pracy........... mhh a dzis dziwnie mam piersi opuchniete, jak na okres.............

Gość dydydy
ale te czekanie jest meczace:(