Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rajba

Elitarny Klub Prawiczków z Kafe - topik dla nas!

Polecane posty

Gość rajba

pozdrawiam prezesa pana offermę i całe kierownictwo.

Gość rajba
siedzieć i gadać na jednym topiku o wszystkich sprawach które nas nurtują. po co zakładać mase tematow jak mozna zrobic jeden top dla wszystkich prawiczkow.

Gość LoOoOsEr
Jest już - życie w pojedynkę nie jest złe.

Gość LoOoOsEr
Zaszczycił Cie nawet sam prezes p. Offerma.

Gość rajba
na kafe od niedawna jestem. podczytuje was. Loooser - w takim razie dziekuje za informacje.

ale "bycie prawiczkiem" to nie jakaś tajna organizacja żebyśmy mieli wspólne tematy. ja dzisiaj cały dzień spędziłem z 4 kumplami z których żaden nie jest prawiczkiem i miałem wspólne tematy.

Gość nie ma krema nie ma topika
chyba proste do ogarniecia

Rzucił(y) mi się w oczy jego podszyw(y). To dobrze, że Cream jakoś układa sobie życie.. ..Albo nas podgląda ;).

Gość LoOoOsEr
podglądał cie ktoś w łazience rokk ?

Gość pan klepka
przytnijcie sobie paznokcie na fujarach mondzioly alez wy jestescie zalosni z dwoma ofermowcami na czele, najlepiej zalozcie partie a dotacji oplacicie sobie karnety do burdelu:D

Gość zawsze szczodry
jezdem

to podzielę się z elitarnym klubem informacją o laseczce którą dzisiaj widziałem. byliśmy z kumplami na golfie i jak już kończyliśmy to przyszła laseczka. no pierwsza klasa. i wiadomo jak się gra w golfa to trzeba się ładnie wypinać. doprawdy, uroczy był to widok :D

Gość zawsze szczodry
w golfie czwórce graliście w tysiąca?

Gość Zuzanna Ameelli
Witam prawicze grono i zaprzyjaznionych. Kto chetny na nocne Polakow rozmowy? Witaj Rokk. Gdzie sie podziewalas przez tyle czasu.?

Podziwiam was. Kiedy dorosnę, też chcę być prawiczkiem, skoro można odtworzyć operacyjnie błonę, to pewnie to napletek też. No bo jak zaliczycie pierwszy raz to wam napletek odpadnie. Taka męska oznaka dziewictwa. Co ja gadam, jeszcze jakiś 12-latek wejdzie tu z googli i będę miał jego fiuta na sumieniu.

"w golfie czwórce graliście w tysiąca?" mówisz tak bo mi zazdrościsz. a panna była naprawdę śliczna. nie jakaś wylansowana bladź tylko naprawdę ładna, zgrabna laseczka.

Zuzia, w domu :D. A tak na całkiem poważnie - to trochę się pozmieniało i jest znacznie lepiej :).

Gość batman poszedl w odstawke
w koncu z madrzalas :classic_cool:

Gość Zuzanna Ameelli
Rokkk - tak zniknelas bez slowa , znaku zycia nie dalas, myslalam ze zrezygnowalas z kafe. Co u Ciebie?

Gość Zuzanna Ameelli
U mnie nic ciekawego. Robota kocha glupiego.Pogoda w kratke. Podczytywalas nas czy przekazac Ci wszystkie newsy?

Wiem tylko tyle, że Cream odszedł i wychodzi na to, że usunęli temat. Na całą resztę newsów czekam ;). Aż zaczynam się bać.. :)

Gość Zuzanna Ameelli
przed usunięciem topiku creama zniknęły wszyściuteńkie wpisy loosa, więc już wiemy kto się podszywał i chamsko obrażał.

Gość Zuzanna Ameelli
Nie ma sie czego bac. Cream zapowiedzial , ze jak jego topik dojdzie do 1000 stron to odchodzi z kafe. No wiec wspolnymi silami dociagnelismy.... A propos -- znasz ten dowcip o dociaganiu? Lezy Wania na lace i patrzy w niebo a po niebie leca dwa samoloty: Jeden na wschod a drugi na zachod...No i Wania tak sie zapatrzyl na te samoloty , ze dostal zeza rozbieznego. Wezwano lekarza , lekarz popatrzyl , popukal: - A to nic - powiada -- postawcie Wani jajko na nosie to mu sie wzrok spowrotem naprostuje: Minal miesiac , drugi . Lekarz objezdzal znow siola, postanowil zajrzec co tam u Wani slychac. - Aaa , Wania ? Zmarl - mowia z wiosce - Jak to zmarl? - No , zmarl - - A postawiliscie mu to jajko na nosie? - Eeee skad.. Ledwie zesmy mu do brody dociagneli. Ale my z Creamem tak nie robilismy. Pozegnalismy go pieknie. Byly piesni, wiersze, linki , , byl nastroj. A potem Cream zniknal a zaraz potem zniknal tez jego topik. Acha .Chyba kKazal Cie pozdrowic. Jak masz jefgo maila to moze napisz do niego. A zaraz potem Loooooser zalozyl kolejny topik. I wlasnie byla jakas rozpierducha. Topik zniknal a Looooser ma bana. Oprocz tego BLE BLE stracil psa. Teraz ma tylko jednego i dwa zeby na przodzie . 1 i 3 . I chyba nie ma za co wstawic. Zapytaj go. Wiecej nic nie wiem.