Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małagosia1989

Drogie Panie, DUKAN DLA MĘZCZYZNY JAKI JADŁOSPIS pomózcie!!!

Polecane posty

Gość małagosia1989

Mój chłopak przy wzroscie 192cm waży ok 115-117 kg. Ma 24 lata, a jego zdrowie juz szwankuje przez tę nadwage. Bardzo sie o niego martwie. Nie wiem jak skomponowac jego jadłospis, ile może jesc i czego. Mój Skarb jest wielkim łakomczuchem i lubi dużo zjeść... Głodzic sie nie moze gdyz wykonuje bardzo obciązający psychicznie zawód i ma bardzo zróznicowane godziny pracy. Pomóżcie....

żaden Dukan, bo można zniszczyć organizm! wejdź na mój temat: Schudłam zdrowo 10 kg w miesiąc ;) Jak chcesz moją dietę dostosować do faceta, to zamiast 300g kurczaka użyj 600g ;)

Gość małagosia1989
dzieki za rade Magdo spróbuje :)

Gość małagosia1989
mroczne niebo -----> masz doświadczenie z dukanem? pomocy:)

dukan jest zdrowa dieta ale jak ktos tego nie przestrzega tak jak powinien, przede wszystkim duzo duzo duzo wody to pozniej sa problemy zreszta dukan zaleca zeby robic badania przed i w trakcie diety

Gość małagosia1989
Nie wiem w jaki inny sposób go odchudzić. Próbował diety MŻ ale to niewiele dalo.... Jutro chcial zacząc diete i nie wiem co mu przygotować... Macie jakies fajne przepisy? Mój ma dużo zapału do odchudzania wiec wierzymy ze sie uda. Fajnie by było gdyby zrzucił ok 10kg.

Gość na diecie Magdy
masz temat Schudłam 10 kg w miesiąc, dieta idealna pod nosem, a Ty jakieś Dukany urządzasz, a nawet nie znasz się na przepisach, dieta Magdy jest prosta, są podane konkretne przepisy

Gość małagosia1989
mroczne niebo --> to jaką diete polecasz? ja nigdy nie stosowałam zadnej stąd nie umiem mojemu poradzic, jestem dosc zielona w temacie...

Gość małagosia1989
na diecie magdy ----> spokojnie ;] pytać zawsze mozna no nie? on uwielbia sery białe, kurczaki, jajka wiec dlatego dukan wydał mi sie dietą dla niego. Co do skutków ubocznych moim zdaniem niesie je za sobą każda dieta, kazda jest jakims wyrzeczeniem.

Gość na diecie Magdy
taaa, mroczne niebo to zakompleksiony gimnazjalista, który oczernia ekspertów od diet, pisze idiotyzmy, a w ogóle się na tym nie zna...

Gość małagosia1989
Gotuje mu dlatego chce sie czegos dowiedziec sporządzic jadłospis zeby wiedział co i jak. W razie jak ja nie moge to sam sobie zrobi :) zastanawiam sie nad jutrzejszym dniem co na obiad sniadanie i kolacje z dietą magdy sie zapoznam dokładniej ale moim zadniem to dziewczyna schudła bo sie ruszała, jezdziła na rowerze itd. Wiadomo ruch jest nieodzowny bo w cuda nie wierze wiec moj bedzie plywał

Hej! Ja na Dukanie 15 miechów;wyniki jak ta lala:D Jeśli jesteś zainteresowana,zajrzyj na :"francuska dieta proteinowa":)