Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghfghfgh

chyba umieram.. nie wiem co zrobić

Polecane posty

Gość ghfghfgh

poznałam na zawodach starszego ode mnie faceta o 18 lat, rozwodnika z dzieciakami... Ja jestem wolna mam 29 lat i chyba się pochlastam... nie mogę z siebie już wykrzesać zapału do tego człowieka! On twierdzi że jestem źle wychowana, nie mam szacunku do facetów itd itp najpierw było super .. przytulanki,sex ... a teraz kurwa już nic ... on ma pretensje że go nie doceniam a ja już sobie z tym nie radzę, jestem martwa jak pień w środku

Gość ghfghfgh
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp

Gość oprocz
oprocz szukania szcześcia w miłości można zabrać się za coś pożytecznego. Przynajmniej człowiek ma satysfakcje z życia i może być z siebie zadowolony.

Gość życie przed Toba
Czyzby facet po przejściach próbował sie dowartosciowac Twoim kosztem? A na szcunek to każdy sam sobie powinien zasłużyć. "ODETNIJ' się od tego.

Gość ghfghfgh
nie! ten mój facet po przejściach myśli ze to ja się dowartościuję jego kosztem ... czuję się jakbym zabiła człowieka :O:O:O te kurewskie poczucie winy mnie wykończy... proszę pogadajcie ze mną bo zwariuję !!!

Gość ghfghfgh
siedzę teraz zupełnie sama w domu z rozterkami we łbie.. moja siora obiecała że będzie ze mną w ten weekend ale pojechała do swojego gacha który jest chamem, starzy wygięli do znajomych, przyjaciele mają swoje życie... chyba umieram w środku

Gość ghfghfgh
kurwa mać no ...

Gość chełka
skończ z tym

Gość dfdsfsfsfsd aa
już skończyłam:):):) kurwa jest super :) pogadałam z nim przez telefon i nic nie musiałam mówić ... on jest taki mądry :)

Gość dfdsfsfsfsd aa
teraz będziemy spotykać się na zasadzie kochanek i kochanka w przyjaźni :)

Gość dfdsfsfsfsd aa
kurde jakbyście się dowiedzieli co to za historia to byście padli ze śmiechu :) Spotkałam tego cudownego faceta , na początku jemu się wydawało że ja chcę jego jako mężczyznę swojego życia a potem okazało się że nie umiemy sobie zapracować na uczucia wzgledem siebie ani dotrzeć do siebie ale baaardzo tęsknimy za miłością i za seksem... Ja jemu pomagam zapomnieć o traumie po rozwodzie a on pomoże mi zaspokoić tęsknotę za drugim człowiekiem i nauczy wielu rzeczy.. Zostajemy kochankami :):):) i życzcie nam powodzenia hehehe

Gość JohnnyPapaya
OMG..

Gość Marilenka
dziewczyno, taki typ nie powinien nawet do Ciebie startować, toż on ma już życie za sobą, aTy jesteś mlodziutka i bez zobowiązań. Taki najwyżej powinien się brać za sflaczałą i dzieciatą rozwódkę. Nie może Cię omamić "miłością", to uderza w poczucie winy. Otrząśnij sie.

Gość ghfghfgh
już ze mną wszystko ok... pisałam wyzej on zaproponował mi "przyjaźń" :) czuję ulgę jak jasna cholera :) On mnie nadal fascynuje jako dojrzały człowiek a ja go fascynuję jako młoda kobieta, bo wyglądam jeszcze młodziej niż wskazuje mój wiek a w dodatku jestem rozbrajająco naiwna jak dziecko bo nie wiem o wielu rzeczach .. Musiałabym napisać książkę na ten temat żebyście wszystko zrozumieli ...

Gość anulka the best
wez Ty olej dziewczyno tego starego wyrachoanego dziada frustrata :o🖐️

Gość anulka the best
czasem sie jakis trafi co sam chce wykorzystac a jest wprawny w manipulowaniu i tak dziala. Bym sie nie odezwala do starego chama wiecej. :o🖐️ 😡