Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubie barrdzo

dlaczego kobiety nie maja prawa ubic seksu?

Polecane posty

Gość lubie barrdzo

wiele z nas , w tym ja,bardzo lubi seks ale nie moze mowic o tym głosno bo zaraz przyklei sie jej miano dziwki z kolei facet ktory mowi ze lubi seks postrzegany jest jako super ktos ,prawdziwy samiec dlaczego tak jest?

Gość otto
a kto ci broni

Gość lubie barrdzo
moge smiało mowic ze uwielbiam Chopena ,ze lubie gotowac czy wyszywac ale bron bóg powiedziec ze lubie jak jestem "pukana" co to ma byc?

Gość lakier
ja tez lubie i to bardzo ,wg mnie jest to cos niesamowitego

Gość anetta22
ja też lubię ale niestety taki kraj zacofany ze u nas kobieta nie moze lubic seksu ani o nim mówic

Gość pogodny
No prawda prawda dziewczyny macie przechlapane :D ale wiekszosc uzywa dziwka tak ze zlosci na was :D Nikt wam nie broni go lubic ale zmieniac parnerow co noc to juz trzeba sie zastanowic :D

Gość bystrzak
Otóż powiem Wam jak to jest. Jest sobie pewna para, Stefan i Mariola. Mariola zawsze była ciekawa, dlaczego tak różnie odbierane są ekscesy seksualne obu płci. Dlaczego facet mając dużo partnerek jest macho i ok. A kobieta w podobnej sytuacji to dziwka, szmata. Rozterki te nie dawały jej spokoju więc podzieliła się nimi ze Stefanem. Stefan nie chcąc urazić swojej lubej wytłumaczył jej to z pomocą anegdotki-porównania. "Wiesz Mariolka... To jest tak: Jest sobie klucz i jest sobie kłódka. Jeśli kłódka da się otworzyć przez 10 różnych kluczy to jest to zjebana kłódka. Ale jeśli jest klucz, który otwiera 10 różnych kłódek to jest to master klucz"

Faceci się panicznie boją pewnych siebie kobiet, a takich które wiedzą czego chcą w łóżku i tego oczekują najbardziej. Tu chyba by była odpowiedź. Ja tam tylko takie kobiety lubię :D

Gość bingo33333
seks jest jednak rzeczą intymną i może tak facetom jak kobietom nie wypada szafować historyjkami o takich sprawach, szczególnie w (obcym) towarzystwie. Jeżeli natomiast chodzi o przypinanie etykiet - jeżeli się tym przejmujesz to znaczy, że problem leży raczej w Tobie...