Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o kuwa!!

clotrimazolum alergia

Polecane posty

Gość o kuwa!!

Zaraz zwariuję! Od godziny spać nie mogę :o wszystko mnie piecze :o w dzień jest gorzej niż w nocy to globulkach :o Ktoś też tak miał? Odstawić lek czy męczyć się? Zostały jeszcze 4 globulki.

Ja tak nigdy nie miałam, wręcz przeciwnie odczuwałam ulgę jak się wysmarowałam lub założyłam dopochwowo clotrimazol, więc jeśli Ci nie przejdzie to może faktycznie to jakieś uczulenie, a masz jakiś krosty, albo opuchliznę? może spróbuj nasiadówek z rumianku, posmaruje się Provag żelem mnie pomaga przy swędzeniu i szczypaniu a jutro wybierz się do swojego ginekologa.

Gość może to nie grzybica
ale opryszczka, przy opryszcze genitalnej niemiłosiernie piecze, zwłaszcza przy siusianiu i używaniu maści robią się nadżerki, nie tylko na zewnątrz ale również w pochwie

ja zwykle tez stosuje u siebie zestaw clotrimazol zel czasem globulki i provag doustnie i nigdy nie mialam takich problemow, moze lekarz powinien zamienic Ci lek? mnie bardzo pomaga

ja zwykle tez stosuje u siebie zestaw clotrimazol zel czasem globulki i provag doustnie i nigdy nie mialam takich problemow, moze lekarz powinien zamienic Ci lek? mnie bardzo pomaga

Gość jftuzjd gzfjzdh
a dlugo juz uzywasy_ ja mialam masc na poczatku pieklo strasznie, ale potem byl spokoj i pomoglo.

Gość aann///
Odstawic!!! Nie powinno tak piec!!! Pewnie masz uczulenie na clotrimazol albo po prostu cie podraznia. Odstaw go i idz do lekarza, niech ci przepisze cos innego