Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vfdfbgb gnfn f

Problem ze szwagrem

Polecane posty

Gość vfdfbgb gnfn f

slub mielismy 1,5 miesiaca temu, teraz dostalismy zdjęcia od fotografa. Umiesciłam sporo na fejsie i nk ( mamy rodzine za granicą i sobie oglądają). Były tez tam fotki mojego szwagra i jego dziewczyny. Jedno mieli takie gdzie sa sami i szwagier do mnie ma pretensje, ze wyszedł tam jakby był pijany. ( bo był) ale zdjęcie ładne jest. Z moim mężem nie odzywają sie miesiącami ale opierd...to potrafi. No to tłumacze, ze ładne to zdjęcie a on, ze jestem zlosliwa itp no to dla swiętego spokoju usunełam to zdjęcie i chce zakonczyc rozmowe bo widze, ze juz ostro zaczyna. A on do mnie, ze ja strzlam fochy, zebym sie chamowała, ze onjak down wygląda. Zrobiło mi sie przykro:( poza tym co ludzie chorzy na downa są winni>? zeby sie tak nasmiewac? zawsze mnie to raziło. Kto miał racje??

Gość On miał rację
A ty od razu w momencie, w którym zgłosił ci problem, powinnaś przeprosić, powiedzieć, że umieściłaś zdjęcie z rozpędu i bez jakiejkolwiek dyskusji usunąć. Tak się postępuje w takich wypadkach i wówczas nie ma pretekstu, by skłócić się z rodziną.

Gość tez bym nie chciała zeby ktos
umieszczał na nk lub facebook zdjecia bez mojej zgody!!! nie dziwie sie szwagrowi - mogłas sie zapytac czy mu to nie bedzie przeszkadzło!!! pomysl jak ty bys sie czuła gdyby ktos wystawił na publiczny widok twoje foty bez twojej wiedzy i jeszcze takie które by ci sie nie podobały????

Gość ten szwagier jakiś popierdolon
z psychiką jego coś ok? zachował się jak ostatnia CIPA :D

Gość 13f
On miał rację. A ty powinnaś zdjęcie natychmiast usunąć, przeprosić szwagra i jego dziewczynę a na przyszłość uświadomić sobie, że publikowanie wizerunków osób bez ich zgody może zakończyć się wytoczeniem tobie sprawy cywilnej i płaceniem odszkodowania.

Gość oczywiscie że on
miał rację, jeszcze się pyta:O nie wolno wystawiać czyichś zdjęć bez zgody. jesli chciałaś umieścić jego zdjecie to powinnaś była zapytać. jesteś niewychowana:(

Gość wy jesteście serio pojebane
:O:O

on mial racje.jesli masz rodzine za granica to zdjecia trzeba bylo umiescic w 'albumach elektronicznych' w necie, gdzie potrzebne jest haslo aby wejsc i mogliby to tylko wyznaczeni goscie ogladac. nawet jesli byl pijany, a tam to widac, nei powinnas tego zdjecia umieszczac. z reszta umieszczac zdjecia czyjes bez zgody tych osob, to przegiecie

Gość buahahahahahah
na jaką policję?:D i co myślicie że sąd zajmuje się takimi sprawami wyśmiałby was i cała policja ale jesteście śmieszne :D szwagier jest serio popierdolony żeby robić haje o takie coś

Proste pytanie do autorki : czy Ty chciałabyś by Twoje zdjęcie które TOBIE się nie podoba ktoś umieszczał w necie?????

Gość vfdfbgb gnfn f
po pierwsze on tam nie wyglądał na pijanego, ma u siebie goresze fotki jak np lezy na stole kompletnie pijany i to jest wtedy takie ok? po drugie usunełam to zdjęcie a ten dalej drze jape po trzecie ja sie siebie nie wstydze:) i tak miał wyzelowane włosy i nosi obcisłe spodenki ;)

Gość vfdfbgb gnfn f
tam sa rozne zdjęcia i jakos nikt nie robi problemu tylko kazdy na wesoło do tego podchodzi np mój kuzyn tez nie wygląda za dobrze i wiecie co? podpisał po fotką, ze wygląda jak nacpany a ja na to, ze o tej porze to juz kazdy tak wyglądał a on, ze zabawa była super i problemów nie robi ;)

Gość dsaddd
mam wrażenie że masz 19 lat:) zgadłam??? problemy to Ty masz straaaszne

niestety nie powinnaś dawać fotek innych osób,a jak już to zrobiłaś to powinnaś przeprosić i usunąć fotki