Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszeeeee pomocyyyyy

co na siniaki?? jak przyspieszyc gojenie??

Polecane posty

Gość proszeeeee pomocyyyyy

mam problem bo za tydzien ide na wesele a moj roczny synus przywalil mi z barbary w nos i mam wielkiego siniaka na nosie!!!! pomozcie!!!!

Gość nie wiem czy prawda
pewnie maz ci przypierdolił. podobno najlepsze na siniaki a pijawki, przyklada sie na pizde a ta wypija z niej ta sina krew.

Gość arnika najlepsza jest
Dokładnie żel lub maść arnikowa, jak mój syn był malutki zawsze miałam maść arnikową w domu i jak przywalił sobą to smarowałam i siniak nawet nie zdążył się pokazać.

Gość arnika najlepsza jest
pijawki najlepsze są na krwiaki a nie siniaki:)

Gość admijkloj
ja kiedyś miałam na sinaiki Olfen żel i był super. Szybko sie pozbyłam siniaków.

Gość mi tam to nie przeszkadza
ja jestem po zabiegu chirurgicznym i lekarz na siniaki i obrzeki kazal mi stosowac LIOTON 1000, szczezrze to chyba malo pomaga. Za to kupilam sobie zwykla masc z arnika i zauwazylam ze siniaki robia sie coraz bladsze :) teraz w aptece poszukuje zelu z arnika, bo rozprowadzanie masci na te bolaca miejsca jest okropnie bolesna. Moje siniaki sa wielkosci piesci a kolorem doruwnuja sliwce :D

Gość Gilon

Też jestem zwolenniczką okładów, u nas w domu używa się okładów ciepło zimnych ARmedical. To niesamowita wygoda, kupuje się taki okład raz, wkłada do lodówki i wyjmuje w razie potrzeby. Na siniaki, opuchliznę, stłuczenia - nie ma nic lepszego.