Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madziaalena48488

jak schudne 10 kg, to

Polecane posty

Gość ja tam nosze spodnice olowkowa
ja tez mam nadwage ok 10kg i właśnie w ołówkowej wyglądam zdecydowanie świetnie - mam sporą pupę i ta spódnica to podkreśla, zaznaczam talie jakims paskiem, uwydatniam biust i mimo nadwagi wszystkim sie baaardzo podoba :-) ołowkowe spódnice sa właśnie dla tych dziewczyn, co maja troche ciała, do niej trzeba miec pupe, chudzielec w niej bedzie wyglądał jak w zwykłej spodnicy. A Ty po prostu kup sobie spódnice wieksza, a moze podciągnij ja wyżej?

Gość jaksschudneija
ona ma 58 kg i 165cm wzrostu wiec nie ma 10 kg nadwagi tak jak ty :S

Gość Madziaalena48488
ale ja tez zawsze nosze takie spodnice, ktore to podkreslaja.. :D lubie takie kobiece ksztalty, mam tylko olowkowe spodnice w swojej garderobie, ale chce jednak troche zrzucic kg, dla tego 100% zadowolenia.. ;)

Gość aaaaaaarwena
nie lepiej zrzucic tylek, odstajacy tylek to zlo, biodra to zlo, jedyne sluszne sa plaskie dupy i nogi jak patyki przedstawilam oto ja wam te prawde objawiona i teraz sie odchudzac, wszyscy teraz!!!

Gość Madziaalena48488
bez przesady, chudzielcem takim nie chce byc, i wcale nie uwazam, zeby to bylo piekne..

Gość golabeczki z teczki
bedzie widać, ja schudlam na razie 8 kg z 72 kg przy wzroście 172 i u mnie widać bardzo, tyłek mam super (mąż sie nie może odkleic od niego ;-) ) ale może to zależy też jak sie odchudzamy. ja dodatkowo masowałam sie szorstką rękawicą pod prysznicem i stosowałamm po tym żel antycelulit garniera taki zółty z końcówką do masażu ale w tubce. jest swietny. polecam

Gość 165centymow
ja schudlam z 65 kilo przy 165 to 58 i BARDZO widac - nogi,talia, twarz

Gość Madziaalena48488
poki co mam bardziej zarysowane kosci policzkowe,takze efekty widoczne na twarzy..;p