Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bjoec

jestem głupia.niech ktoś mi to wytłumaczy?

Polecane posty

Gość bjoec

zepsuł mi się komputer.kolega obiecał pomoc ale przed tym jak wpadnie to powiedział abym od 2 komputera wzięła zasilacz i spr go na zepsutym kompie.a ja jeśli chodzi o komputer to jestem totalnym laikiem.przed kumplem nie chce wyjść na idiotke.proszę pomóżcie.jak wygląda ten cały zasilacz.wstyd mi że nie wiem:(

Gość vqwfg2gf32g
hmmm

Gość stefeniantka
zasilacz to kabel od prądu

Gość asssssss
pokaż cipe cyce i brzuch

Gość Mjr Piotr
kup sobie nowego kompa, a gdy kolega przyjdzie to powiesz, ze sama naprawilas :classic_cool:

Gość 389238928392839
Faktycznie jesteś głupia...

Gość bjoec
wiem że jestem głupia hehe.podpisuje się pod tym obiema rękami:) niestety komputer u mnie służy tylko do korzystania z internetu haha:) czytałam trochę o tym i wyczytałam że ten zasilacz jest zbudowany tak? Ale jemu chodziło o sprawdzenie wtyczki tak?

Gość bjoec
no tak.wiem wiem.ale o co jemu chodziło o spr tej wtyczki czy ja tam mam coś wykręcąc?:d

Gość kurdejaksienieznaszto
jak sie nie znasz to nic nie zrobisz, zasilacz, to taka skrzynka w srodku w komie tam gdzie płyta głowna , z wentylatorem takie cos tak duzo róznych kabelków ma, i bys musiała go wyjac z obu kompów, albo chciaz odłaczyc i podłaczyc ten z działajacego kompa, ale nie polecam bo jesli to cos innego, to moze sie cos spalic, badz cos naruszysz na płycie głownej i juz bedzie lipa, wiele razy tak miałam, ze niby zasilacz tylko, a potem sie z innego powodu jednak nie włączał, powiedz koledze ze sie po prostu nie znasz i tyle. nie wysmieje cie, jak bedzie miał czas to sam to zrobi i poczuje sie miło połechtany ze bedzie mógł sie popisac przed kolezanka, tylko jak bedzie cos obił i grzebał w kompie to sie nie wymądrzaj, no chyba ze on sie nie zna, to nie daj mu dotknąć kompa w ogóle, powodzenia i miłego dnia!

to naprawde nic złego, ze sie nie znasz, jak sie tym nie interesujesz i nie jest ci potrzebna taka wiedza, to skad masz niby wiedziec, ja nie widze w tym nic dziwnego, ani powodu, zeby myslec, ze jestes głupia

Gość bjoec
dobra:) w takim razie nic nie ruszam.dzięki za pomoc.a on się na komputerach zna więc jestem spokojna,nawet nie mam zamiaru się wymądrzac bo jedyne co ja potrafię,to wcisnąć 'power' i uruchomić mozille:) haha.dziękuję za pomoc i życzę miłego dnia:*

Gość bjoec
nawet nie wejdę w ten link bo pisze z komórki:( dobrze że chociaż tu mam net to mogłam się poradzić:)

ja bym jednak dalej polecała ci nie ruszac nic i sie przyznac, zeby nie schrzanic czegos jeszcze bardziej,szkoda potem kasy i meki kolegi, moze zwyczajnie sie cos poluzowało, mi sie kiedys komp zacinał, bo była śrubka na karcie sieciowej i tyle. nie kombinuj, przyznaj sie, ze sie nie znasz i tyle. on skoro sie zna, pójdzie mu to szybciej na pewno

no i masz dystans do siebie, bedzie dobrze, miłego dnia!